Jubilæum fejres med billig pizza i september

I dag er det præcis 25 år siden, Yilmaz slog dørene op for et nyt pizzeria i Varde. Mama Rosa var navnet, og det står der såmænd stadig på vinduesruderne her 25 år senere, hvor blandt andet sønnen, Mazlum, er at finde bag disken.

Familien kom til Danmark fra Tyrkiet for knap 30 år siden, og slog sig først ned i Randers, sidenhen i Esbjerg, og tilfældighederne første Mama Rosa til Varde.

– Det ligger os meget på sinde at sige tak, lyder det fra Yilmaz, der forklarer: Vi har fra første dag været så heldige at have rigtig mange gode faste kunder, og den dag i dag er der mange, vi nærmest er på fornavn med, fortæller Yilmaz, for hvem det er en hjertesag at bruge rene råvarer og altid yde den bedste service.

– At drive pizzeria i en dejlig by som Varde er en fornøjelse, og vi er taknemmelige for de mange kunder, der lægger deres vej forbi Mama Rosa. Der er så mange gode oplevelser at se tilbage på, så – ja – vi tager gerne 25 år mere…

Hos Mama Rosa har man i anledning af jubilæet besluttet alle almindelige pizzaer resten af september måned koster 45 kroner.

Det vil sige frit valg på alle almindelige pizzaer – og ved afhentning. Og man er meget velkommen til at ringe inden, så lover de gæve pizzabagere at have maden klar, når du kommer – telefon: 75212011

Tillykke til Mama Rosa!

DEL