”Jeg har YouTubet mig til måden at sige mine replikker på”

Mette Rod Christensen: ”Jeg har YouTubet mig til måden at sige mine replikker på”.

Når 7-kanten åbner dørene til deres vinterspil 2019: CHICAGO om et par uger, går Mette Rod Christensen på scenen som en kvinde fra Ungarn. Idet hendes karakter skal have en distinktiv accent; dansk med undertone af ungarsk, har hun måtte se YouTube videoer for at lære accenten og derved finde ud af, hvordan hun skal udtale sine replikker.
”Jeg spiller Hunyak, den ungarske kvinde. Jeg har youtubet mig til udtalelsen af mine replikker,” sagde Mette Rod Christensen.

Udover at Mette Rod Christensen spiller Hunyak, er hun også at finde på scenen som danser og ensemble. Hun har også været med i tidligere forestillinger hos 7-kanten, både i Varde Sommerspil og 7-kantens Vinterspil, men har holdt en pause. Nu er hun tilbage.
”Efter fem års pause fra teater er det fantastisk at danse igen, og det bliver ikke dårligere af, at det foregår blandt skønne mennesker i det her herlige musicalmiljø,” sagde Mette Rod Christensen.

Mette Rod Christensen kommer oprindeligt fra Esbjerg, men har sin daglige gang i Århus, hvor hun læser medicin. Nu tager hun turen hjem til prøverne i weekenden, for at kunne være med i CHICAGO.
”Det fede ved at spille musical er absolut at være sammen med så mange finurlige og kreative mennesker, som kommer med vidt forskellige baggrunde og sammen får stablet en alletiders forestilling på benene,” sagde Mette Rod Christensen. ”Og så er det et fedt ”rush”, når tæppet går og man træder ud på scenen.”
Funfact om Mette Rod Christensen: Hun kan slet ikke klare at have våde strømper på og så hader hun edderkopper.

CHICAGO har premiere d. 13. februar og spiller til om med d.17. februar 2019 på Musikhuset Esbjerg. Billetter og oversigt over forestillinger: https://7-kanten.dk/program/chicago/

DEL