– Jeg fik et tilbud jeg ikke kunne sige nej til

Selvom Jane Vossen nu skal være en del af Ansager Musik Hotel, fortsætter Cafe Elkjærs i Varde indtil videre Foto: Kim Schou

Der er gået mange tanker gennem Jane Vossens hovede de seneste måneder. Muligheden for at være med til at drive Ansager Musik Hotel var nemlig noget, hun ikke kunne sige nej til.

–  Jeg blev faktisk spurgt for nogle år siden, men følte ikke konceptet dengang passede mig 100%, fortæller Jane Vossen.

–  Men jeg har jo ikke kunne undgå at se det kæmpe arbejde, som byen har lagt i hotellet, siger Jane Vossen, som glæder sig til at videreudvikle konceptet.

–  Og så kender mange mig jo fra tiden fra 2006 til 2012 arbejdede jeg ved Kvie Sø, med ansvar for selskaber og serveringspersonale, fortæller hun.

Siden 2013 har hun ejet og drevet cafeen Elkjærs Under Bøgen i Varde.

 

Ny trio klar

Sammen med sin kæreste, Frederik Bak samt køkkenchefen David Borchardt, vil de tre fremover stå for hotellets drift.

–  Planen er at udvide hotellets forretningskoncept med flere nye og spændende service tiltag. Hotellets og hyttebyens logerende gæster vil hver dag kunne nyde både aftensmad og morgenmad og et nyt spisekort og udvidede åbningstider i restaurant og krostue er på vej, fortæller Jane Vossen.

Frederik Bak har allerede den seneste måned arbejdet på hotellet sammen med køkkenchefen men hvornår Jane træder til på fuld kraft, er endnu ikke besluttet.

–  Elkjærs under Bøgen holder åbent som normalt. Der er mange selskaber her i foråret og vi har et godt samarbejde med Jacobi Bryggeriet, fortæller Jane Vossen.

Cafe Elkjærs har et godt samarbejde med Jacobi Bryggeriet.
Foto: Kim Schou

–  Min plan er derfor at fortsætte ind til videre. Det kunne jo også være der kom en anden interesseret, der gerne vil køre Elkjærs videre, evt. under et nyt navn, og så kan der jo hurtigt ske noget, fortæller Jane Vossen.

For at give borgere, hotellets kunder og forretningsforbindelser mulighed for at hilse på den nye trio, afholdes der torsdag den 22. marts fra kl. 16 – 18 en lille uformel sammenkomst på Musikhotellet.

Alle er hjertelig velkommen og vi byder selvfølgelig på lidt til halsen og maven, slutter Jane Vossen.

FIK DU LÆST

Tre ildsjæle indtager Ansager Musikhotel

DEL