“Jeg er så stolt af min afdeling!”

Tilbage i marts i år startede den helt store renovering i Føtex Varde. Og for frugt- og grøntafdelingen betød det samtidig ‘store flyttedag’ og udvidelse af hele området.

Alexander Larvid er afdelingschef, og i følge ham er hele processen kørt meget bedre end forventet.

– Jeg var da spændt og en anelse bekymret, dengang vi gik i gang. Ikke nok med at det var en stor omrokering, så blev vi samtidig ramt af COVID-19, så der var mange hensyn og forbehold koblet på renoveringen. Men det er altså gået så godt!

Frugt og grønt er flyttet ned i det område, hvor man tidligere fandt brød, øl og vand, og samtidig er de bagerste vægge rykket tilbage, så hele afdelingen har fået langt mere plads end hidtil.

Afdelingschef Alexander Larvid

– Visionen var at skabe mere luft og gøre hele området mere imødekommende og lyst, og det er lykkedes, jeg er virkelig tilfreds, lyder det fra Alexander Larvid, der også fik et ønske om mere kølerplads opfyldt.

– Der er en stigende tendens til at folk gerne vil spise grønt, men det skal være nemt. De her færdige salater og snittet grønt i poser er et hit, og jeg er sikker på, de er kommet for at blive. Og samtidig skal vi være klar til at kunne udvide netop denne afdeling.

Alexander oplever også en støt stigende efterspørgsel på økologiske varer, og han er ikke i tvivl om, at det er en kombination af fornuftige priser og en tendens i hele samfundet, der skaber interessen.

– Men vi skal stadig huske, at vi er i Vestjylland. Der skal være et stærkt udvalg i kartofler, gulerødder – og i det hele taget i de helt basale råvarer, slår Alexander fast.

Det er kun småting, der mangler for at kunne kalde afdelingen færdigrenoveret, og Alexander ser tilbage på processen med et smil.

– Jeg havde frygtet, der ville være mere kaos og rod, men jeg tænker, vi har været gode til at få det til at fungere, og allermest så har vi de bedste kunder! Der har været en gribende stor forståelse, også når det har set rodet ud ind imellem, og mange har spurgt interesseret til byggeriet. Det er jeg glad for, lyder det fra Alexander Larvid, der nu glæder sig til den store indvielsesfest i august.

Her får kunderne anledning til at se det hele stå færdigt og til at stille eventuelle spørgsmål, – jeg jeg står klar, jeg vil faktisk gerne have lov at prale lidt af min afdeling…