“Jeg er blevet så flot modtaget!”

Der er masser af fine sager – til både børn, kvinder og mænd – og i mange af de kendte rigtig gode mærker.

Fashion Outlet er navnet på den nye butik beliggende i Vestergade i Varde og bag disken står Rasmus:

Jeg åbnede en tilsvarende butik i Esbjerg for godt et år siden, og på flere opfordringer prøver jeg nu en lignende her i Varde, fortæller manden, der brænder for lækkert tøj til særdeles gode priser.

– Jeg har selv 4 børn og ved jo, hvor meget tøj, sådan en flok kræver, så derfor kom jeg på ideen – om at opkøbe restparter af kvalitetstøj og sælge det til overkommelig pris, tilføjer han.

Og selv om planen for butikken i Varde kun er 3 måneder frem, så håber Rasmus, at han kan blive i byen.

– Jeg er blevet taget så ualmindelig godt imod, så jeg har følt mig velkommen fra dag ét. Mange af byens butiksejere og deres personale har været forbi og byde velkommen. Det betyder altså meget, og jeg håber da virkelig, at jeg kan få butikken til at køre fornuftigt og lande en god aftale om husleje, så bliver jeg, smiler Rasmus, der er ved at pakke efterårsvarer ud. Der er landet så mange fine ting til hele familien fra blandt andet mærkerne Jack & Jones, B Young, In Wear og lignende.

– Og vi har alle størrelser, også store og helt små størrelser, så vi kan altså klæde hele familien på, forsikrer Rasmus.

Du kan følge butikken på Facebook HER  

– Og på den måde holde dig orienteret om de nye varer…. Eller endnu bedre  – lægge din vej forbi.

DEL