Jarvis Karchewski er tilbage i Nordenskov

Nordenskov UIF Volley har til herre 1. divisionsholdet netop indgået en ny 1 årig aftale med Jarvis Karchewski, som har spillet hæver for holdet igennem de sidste to sæsoner.
Jarvis er 27 år og kommer oprindelig fra Calgary i Canada, men har tidligere også spillet i Luxemburg og USA. Jarvis er netop kommet retur til Nordenskov efter en god sommerpause hjemme i Calgary, hvor formen dog er holdt vedlige med faste træninger.
Jarvis er således klar til træningsstart i næste uge (uge 33), hvor træningen starter op for både damer og herrer.
Jarvis skal udover at spille hæver på 1 divisionsholdet blandt andet også være træner for damerne i 2. division og Danmarksserien.
– Vi ser frem til en spændende sæson, hvor vi for herrernes vedkommende går efter oprykning til VolleyLigaen, siger formand for Nordenskov UIF Volley Peder Foldager.
– Vi er glade for aftalen med Jarvis, men ser også, at der skal hentes yderligere forstærkning for, at målet om oprykning kan realiseres.
Samtidig er der umådeligt vigtigt, at vi samtidig udvikler på egne og tilkomne talenter, da de på sigt skal være de bærende kræfter, slutter Peder Foldager.

DEL