Jacob Bojsen Andersen spiller en fremmed soldat i det tossede hus

Jacob Bojsen Andersen th., som fremmed soldat i uniform i stykket Det tossede hus. Foto: Ole F. Gudmundsen.

Jacob Bojsen Andersen bor i Varde, og blev allerede som dreng introduceret til teater i 7-kanten af sin far Gunnar Michael Andersen. Sammen stod far og søn på scenen i Varde Sommerspil for første gang i Frk. Nitouche tilbage i 1996. Her henved 25 år senere, er Jacob stadig at finde på mange poster i 7-kanten blandt andet med arkivering af billeder digitalt. Lige nu spiller Jacob den fremmede soldat, der skaber kaos i farcen Det tossede Hus. Mere handling skal ikke røbes her, det er en forestilling, der skal opleves.

Lige nu har Jacob også travlt i 7-kanten med en improvisationsteatergruppe med navnet, Hatten på kanten, der tager ud og underholder til fester, hvor gæsterne skriver ned, hvad der spilles på scenen. – Vi vil rigtig gerne ud og optræde endnu mere, det gik bare så godt med at optræde for Falck Danmark i Esbjerg for nylig, så I skal bare se at få kontaktet 7-kanten og få os booket, slutter Jacob.

Det tossede hus spiller følgende dage: D. 13-16 marts kl. 19.30, og sidste forestilling er lørdag d.17 marts kl. 15 i 7-kanten i Janderup.

Billetsalg: www.7-kanten.dk

DEL