Iværksætter fra Varde vil sætte dine brugte ting til salg

-  Hvorfor skal man nøjes med billeder, når man kan optage video og vise sit produkt på den fedeste måde, spørger Precila Birungi

Swipe, køb og sælg. Køb og salg af brugte ting bliver nemmere end nogensinde, da to syddanske iværksættere med køb og salg-appen Swibbid er klar til på sigt at tage kampen op med de etablerede køb- og salgsplatforme – herunder også Amazon i USA.

– Vi kiggede på de eksisterende muligheder og syntes, at de var blevet for besværlige at bruge. Det skal være lettere både at købe og sælge, for teknologien giver os mulighed for det, og danskerne elsker at handle brugt.

– Målet er at give de lokale butikker mulighed for at imødekomme de digitale kunder og samtidig tilbyde et højere serviceniveau end en side på de social medier, hvilket betyder at man swiper i appen og henter i butikken, men der er vi ikke endnu da erhvervsdelen tager længere tid at udvikle og teste, siger Precila Birungi, der sammen med Mahmoud El-Set og et team af udviklere står bag Danmarks nyeste køb- og salgsplatform.

Nytænkning af køb og salg

Det er ikke blot erhvervsdelen, der er nytænkende ved Swibbid. Bag appen ligger et ønske om at skabe en mere enkelt og brugervenlig køb- og salgsplatform, hvor den teknologiske udvikling er i fokus og ikke mindst dens relevans for brugerne. Køb- og salgsappen Swibbid byder derfor på en lang række features, som ikke tidligere er set på køb- og salgsplatforme i Danmark.

–  Hvorfor skal man nøjes med billeder, når man kan optage video og vise sit produkt på den fedeste måde, spørger Precila Birungi.

Swibbid er nemlig den første danske køb- og salgsplatform, der giver sine brugere muligheden for at lave en salgsvideo i stedet for blot at uploade billeder og salgstekster.

– Vi har også integreret et skambudsfilter. Vores undersøgelser viser, at mange er trætte af det, når folk underbyder deres varer. Med Swibbid er det fortid, da man kan sætte et skambudsfilter, så man ikke modtager skambud på ens annoncer, fortæller Mahmoud El-Set

Swibbid er fuld af features, som på flere områder samler alle de stærke elementer fra andre kendte køb- og salgsplatforme, samtidig med at den tilføjer endnu flere. Foruden videofunktionen og den brugervenlige swipetilgang, kan der sættes en timer på ens bud, sælger kan så acceptere eller afvise via det integrerede budsystem.

Ekstraordinær service

Danmarks nye køb- og salgsapp tilbyder også en helt ekstraordinær service til sine brugere. Du kan nemlig booke en Swibbid-medarbejder til at komme og tage billederne, optage videoen og sætte varerne til salg for dig. Kvit og frit. I første omgang er denne service dog kun udbudt i Esbjerg, Varde og Odense.

SDU-studerende står bag Swibbid

Bag den ambitiøse køb og salgs-app står to SDU-studerende, der gerne vil give de danske købere en langt bedre og mere brugervenlig handelsoplevelse, end de eksisterende platforme giver.

Et tidligere fælles projekt førte her til, at de to SDU-studerende, fra henholdsvis Esbjerg og Odense, kastede sig ud i at skabe Swibbid. Efter et par års grundig udarbejdelse er Mahmoud El-Set, Odense, der studerer Product development & innovation, og jurastuderende Precila Birungi, Varde, klar med den revolutionerende køb- og salgsapp, som lige nu kan hentes til Apples iPhone og snart også til Android-enheder.

DEL