Indoor Bike event i topklasse

Direktør for Sportspark Blåvandshuk, Peter Nielsen

Når man sidder time efter time i ugens løb til indoor cycling, er man klar over hvad en dygtig og inspirerende instruktør betyder. I rigtigt mange år har der været meget stor tilslutning i SportsPark Blaavandshuk til denne motionsform og der er skabt rigtigt mange dygtige instruktør i huset. Instruktører, som ofte bliver brugt til andre store events over det ganske land og er kendte for deres faglighed.

– Disse lokale instruktører har nu bedt om lidt gengæld til et lokalt arrangement i Oksbøl d. 1. december og fået samlet nogle af landets mest anerkendte. Hvem vil ikke prøve at køre en time til Jesper Jas, Henrik Ringgaard, Jesper Skovhave, Lene Lystrup og parret Nitta Olesen og Jan Slot samt de lokale Lone Christensen og Thomas Rathleff? lyder det fra direktør ved SportsPark Blaavandshuk, Peter Nielsen, er tilføjer: Desuden kommer der en overraskelse, som vil blive offentliggjort senere. Kort sagt 8 timer med toppen af poppen på cyklerne i SportsPark Blaavandshuk, Oksbøl. Læs mere på www.sportspark.dk om tilmelding.

Interessen for deltagelse er allerede stor og der er booket 24 cykler og målet er 40 cykler.  – Vi er dog klar til at udvide til endnu flere cykler på sigt, da vi forventer at det bliver en tilbagevendende begivenhed, fortæller Peter Nielsen.

En af cyklerne vil have særligt bevågenhed, da en flot friske politikere har meldt sig på banen. Selvom de er vant til lidt af hvert, vil det give udfordringer at møde ovennævnte instruktør. P.t. har Mads Sørensen (V), Preben Friss-Hauge (V) og Søren Laulund (S) meldt sig samt folketingskandidat Claus Christensen (V) og flere er på vej ind til politiker VIP holdet.