Indbrudstyvene havde travlt i Varde Kommune

Foto: Arkivfoto

Varde

Lundgade – Indbrud i et lager. Det skete imellem 13/9 og 16/9. Her blev der knust en stor rude ind til et lager. Her blev der stjålet en boremaskine og en vinkelsliber af mærket Akku.

Østervold – Butikstyveri i en dagligvareforretning søndag kl.17:10. Her blev der stjålet seks flasker rom, en flaske cognac og fem flasker gin. Gerningsmændene var en mand og en kvinde, som kunne ses på overvågningskameraet.

Slotsgade – Tyveri på Varde gamle handelsskole. Gerningsmændene havde sparket en træplade ind til den gamle handelsskole ved åen. De stjal nogle kasser og kørte væk fra stedet i en ældre mørkeblå Ford Escort lignende bil med en trailer tilkoblet.

Blåvand

Toldbodvej – 18. september kl. 07:03 blev der anmeldt tyveri på en personbil. Det skete ved en indkørsel til et sommerhus.  Der blev knust en siderude på en Mercedes Benz. Her blev der stjålet et sportsrat, et integreret radio/navigationsanlæg samt et par solbriller af mærket Tom Ford.

Sønder-Vasevej – Tyveri i en tysk indregistreret personbil skete imellem tirsdag og onsdag. Personbilen er en Mercedes Benz. Der blev stjålet airbags, lygter og instrumentbræt.

Toldbodvej – Tyveri i en personbil. Skete imellem tirsdag og onsdag. Her blev der afmonteret og stjålet to forlygter fra en hvid BMW 3-serie fra årgang 2019.

Oksbøl

Kirkegade –  Brugstyveri af en personbil skete imellem tirsdag og onsdag. Det drejer sig om en sort BMW 3-serie fra 2017 med registreringsnummer BY 21 213. Bilen var aflåst og blev stjålet fra garage.

Ansager

Tiphedevej – Onsdag kl. 9:00 til kl. 15:30 blev der knust en rude på 1 sal og gerningsmændene stjal en sort VW transporter og en koksgrå Passat. Køretøjerne blev efterfølgende fundet af Sydsjælland- og Lolland Falster politi. Den sigtede var en mand på 19 år, som blev taget på fersk gerning.

Billum

Hannevangvej – Sydjyllands Politi kunne i går kl. 18:34 oplyse på twitter, at ved en ATK måling i Billum på var der seks sager, heraf et klip på 85 km/t. tilladt 60 km.

DEL