Indbrud i Outrup, Agerbæk og Starup/Tofterup

Politiets døgnrapport melder i dag om følgende indbrud:
Indbrud i en landejendom på Sønderbyvej i Outrup. Det er sket i tidsrummet fra den 9. juni-12. juni. Tyvene er kommet ind via en terrassedør. Der er stjålet en Swarovski riffelkikkert. Sådan en er rigtig dyr. Det er det ypperste inden for jagt og riffelsigte.
 
Der har også været indbrud i en landejendom på Rodebækvej i Agerbæk. Det er sket den 12. juni fra kl. 09.00-12.30. Tyvene har her knust en rude i en terrassedør. Der er blevet taget en 24 karat guldhalskæde, 14 karat guldhalskæde, en vielsesring i guld med sten, kroner i kontanter samt et ukendt beløb i euro og en føntørre.
 
Endelig har der været indbrud i en villa på Debelvej i Starup/Tofterup. Det er sket den 12. juni i tidsrummet kl. 07.30-13.00. Der er knust en rude til soveværelset. Der er blandt andet stjålet en sort tablet Samsung Galaxy, en halskæde i hvidguld med kors og ti brillanter på og en vielsesring.
Derudover er der udøvet hærværk i Varde på Ståværksvej – Betonelement.
Det skete den 13. juni og er blevet anmeldt kl. 06.30. Der er blevet knust fire vinduer med mursten, der var pillet ud af muren.
DEL