Ikke to bølger er ens. Foredrag ved forfatter og eventyrer Christian Liebergreen

Det kræver noget særligt at tro på sig selv og bevare forstanden i ensformigheden på lange sejladser. Et foredrag om at tage ansvar for sig selv og for andre.

I sommeren 2012 tog Christian Liebergreen afsted på en jordomsejling, der førte ham gennem de største, øde og mest blæsende steder i verden. Han var ni måneder om denne tur, hvor han helt alene og uden at gå i land på noget tidspunkt kom i den eksklusive gruppe på knap 200 mennesker i verden, der har gennemført en sådan tur.

Christian fortæller, hvordan det føles og tackles, når man ikke ser et andet menneske og oceanerne er ens forhave og baghave i 260 døgn.

Foredraget handler om troen på sig selv, hvordan man kommer jorden rundt uden at være sponsoreret, og ikke mindst bevarer forstanden i ensformigheden, selvom der ikke er to bølger, der er ens ude på havene.  At være skipper i sit eget liv.

Christian overfører sine erfaringer og oplevelser på vandet til tilværelsen i almindelighed, som han på underholdende og inspirerende vis giver videre til sit publikum.

Christian har desuden skrevet bogen “11 meter frihed – At rejse jorden rundt alene”, hvori han fortæller om sin egen proces i mødet med sig selv og hvad der sker med én som menneske, når man bliver presset til ekstremer både fysisk og mentalt.

Samarbejde mellem Grundtvigsk Foredragsforening Ølgod og Ølgod Bibliotek.

  • Ølgod Bibliotek og Kulturhus onsdag den 6. februar kl. 19.

Billetpris: 80 kr. – undtagen medlemmer af Grundtvigsk Foredragsforening. Billetter kan købes på www.vardebib.dk/arrangementer<http://www.vardebib.dk/arrangementer>, samt ved indgangen.