Hypnose som redskab til vægttab

Sidder der lige et par ekstra kilo på sidebenene, der er vanskelige at komme af med, så kan Henne Hypnose muligvis hjælpe dig.
I følge Eddi Hansen fra Henne Hypnose, er det en fantastisk måde at arbejde med krop og sind på, han fortæller:
– Hypnose er et samarbejde klienten og hypnotisøren imellem, hvor hele essensen er få klienten til at slappe så meget af at det bevidste sind skubbes i baggrunden til fordel for det ubevidste sind der rummer langt flere ressourcer og informationer end det bevidste sind. Det betyder ikke at klienten bliver forvandlet til en viljeløs Zombie der er helt fraværende og bevidstløs, men blot at klientens fokus rettes indad mod det ubevidste sind.

– Klienten er fuldstændig med hele vejen igennem, og er i stand til både at tale og agere, og er i det hele taget helt med på alt hvad der foregår, og kan til enhver tid sige fra, eller rejse sig og gå hvis noget byder vedkommende imod, forklarer Eddi videre.

Vores hjerne er så fantastisk indrettet at selv om vi med hypnose kan skubbe bevidstheden i baggrunden passer den konstant på os, og føler klienten at hans eller hendes grænser bliver overtrådt, eller at de er i stor fare vil den straks vågne helt op til dåd og agere som det passer sig. Sagt ganske kort: Ingen kan hypnotiseres til noget de ikke har lyst til.

– Vi har rigtig mange tilfredse klienter, der er stoppet med cigaretterne, er sluppet ud af en længere periode med angst, eller har tabt sig de kilo, de har bakset for længe med, og det er vi naturligvis både glade for og stolte af, understreger Eddi.

– En typisk session tager som regel 60-90 minutter, og indeholder foruden selve hypnosen en samtale, hvor vi snakker om det der skal arbejdes med, og hvordan vi griber det an rent praktisk. Første session vil desuden indeholde en grundig forklaring om hvad hypnose er, og du vil få lejlighed til at stille de spørgsmål du måtte have omkring hypnosen og terapien.

Selve hypnosedelen tager omkring 30-45 minutter, og selv om du højst sandsynligt vil føle det meget kortere er det rigelig med tid til at du kan komme i en dyb afslappet tilstand, der vil gøre det muligt for os at arbejde med det du ønsker at ændre, lyder det fra Eddi.

Du er meget velkommen til at kontakte Henne Hypnose for yderligere info:

hennehypnose@gmail.com, eller på telefon: 91155703

(Annonce-artikel)

DEL