HVID JANUAR – start året sundt

Hver 4. dansker synes HVID JANUAR – alkoholfri måned er en god ide

Varde Kommune støtter kampagnen og du kan også være med
Jul er lig med flere kalorier og mere alkohol. Og januar er lig med nytårsfortsæt. Danskerne har taget godt imod HVID JANUAR, som er en frisk start på året med en måned uden alkohol. En Megafon undersøgelse viser, at mere end hver 4. dansker (28%) synes, HVID JANUAR er en god ide.
Varde kommune bakker op om kampagnen. Følg med på Facebook www.facebook.com/cfsvarde

HVAD ER HVID JANUAR?
HVID JANUAR er en måned helt uden alkohol. Ideen er at tage en længere periode uden alkohol. Altså ingen vin, ingen øl og ingen spiritus i en måned. På den måde får du brudt vanen og mærker en forskellen.
BRYD VANEN
For mange er alkohol blevet en vane. For de fleste er det svært at lægge livsstilen om, hvis ikke man tager en beslutning og handler. Derfor er HVID JANUAR en god anledning for dig, der gerne vil drikke mindre – og leve sundere. En måned helt uden alkohol sætter fokus på forbruget, du bliver mere bevidst om, hvornår tilfældige genstande og tomme kalorier ryger ned. Det har for mange den positive effekt, at forbruget bliver lavere – også på længere sigt.

Derfor er Varde Kommune med:
”Vi støtter HVID JANUAR, fordi det er en frisk og anderledes kampagne, som ikke er en løftet pegefinger – men et positivt tilbud og en udfordring for dem, der vil prøve, hvordan det er at tage en selvvalgt pause fra alkohol. Det handler om at starte året på en sundere måde oven på julen, hvor de fleste får både flere kalorier og procenter end resten af året. Vi håber, at mange vil tage godt imod kampagnen.– og man er meget velkommen til at fortælle os, hvordan det går på vores facebookside www.facebook.com/cfsvarde, siger Glenn Olesen fra Varde Kommune

DEL