Humoristisk foredrag med Karen-Marie Lillelund på Hotel Arnbjerg

Den humoristiske og eftertragtede foredragsholder Karen-Marie Lillelund er netop aktuel med et nyt foredrag, der sætter fokus på at leve livet fuldt ud og sørge for at få lidt med af det hele.

Hold balancen og nyd livet

Livet er langt fra en generalprøve med døden som premiere. Alligevel føles det indimellem som om, at vi bare ræser afsted i forsøget på at nå en eller anden mållinje, mens vi glemmer at nyde vejen derhen
Med inspiration fra denne tankegang har Karen-Marie Lillelund skrevet et nyt foredrag. Foredraget handler om at leve livet fuldt ud og sørge for at få lidt med af det hele – både kærlighed, karriere, familie og sundhed.
Foredraget er på ingen måde en løftet pegefinger. Det er et underholdende og inspirerende oplæg, der med garanti giver et venligt skub til både at leve og nyde livet, mens vi har det.

Program

Karen-Marie Lillelund har en fantastisk evne til at formidle inspirerende indsigter med en god portion humor. Glæd dig til at opleve hendes nye foredrag, der handler om, hvordan man holder balancen gennem hverdagens mange gøremål og husker at nyde livet undervejs.
Hun formår at sætte livet i perspektiv og give stof til eftertanke. På trods af det vigtige og eftertænksomme emne bliver det med garanti en aften fyldt med masser af grin og gode stunder, da Karen-Marie Lillelund mestrer brugen af humor til alle sine foredrag.

Arrangøren oplyser:
Onsdag d. 13. marts 2019 kl. 19:30
Pris: 210 kr
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.
Dørene åbner 30 minutter før.
Teknisk arrangør er Jysk Fynske Mediers fordelsklubber.