HR hvad for noget…?

Jeg vil godt lige klage. Der er noget, jeg ikke kan forstå. Hvad er det EGENTLIG for noget, det dersens moderne HR? Ja altså jeg har jo fattet, at det er noget enhver virksomhed med respekt for sig selv efterhånden har fået etableret – BUM – så har man fundet en smart engelsk titel, der skal dække over noget, de færreste egentlig fatter, hvad går ud på, men som ingen tør spørge højt om af angst for at virke dum. For det ville være pinligt. At være sådan en der ikke ved, hvad HR går ud på. Når der nu findes hele afdelinger rundt om, hvor det eneste, der står på døren ind til alle de her mennesker med fokus ind i en PC-skærm, det er “HR afdeling”.

Nå men jeg vil egentlig ikke klage over, at jeg ikke helt har forstået jobbeskrivelsen til bunds. Jeg vil heller ikke klage over, at man har valgt at bruge et engelsk ord i stedet for et dansk. Næ nej!

Det jeg er vrissen over, det er såmænd diskriminationen! Jeg føler mig nemlig lettere forulempet.

Men det er jo nok kun mig selv, der kan gøre noget ved det. Så det har jeg i sinde at gøre. I morgen vil jeg etablere sådan en tænkebox-udviklingsafdeling nede på kontoret. Og der skal et skilt på døren, men der skal ikke stå HR Afdeling, Nej, for det er ikke ok!

I morgen vil jeg udnævne mig selv som chef i den nye afdeling, og så vil jeg sidde ved en pc-skærm og ideudvikle nye tankestrategier for mine to kolleger. Og afdelingen?

Den skal hedde FRU Afdeling, ja den skal så!

Og man må gerne kigge ind forbi… uanset om man er HR eller Fru….

DEL