HOT & NOT i 2018

Traditionen tro har jeg været i mit nytårs HOT & NOT hjørne.

Som udgangspunkt er jeg ukuelig optimist grænsende til det naive positive fokus i én uendelighed. Det er da også derfor, min NOT-liste ikke er så lang. Men lidt har jeg dog alligevel været en anelse tvær over i det forgangne år.

Jeg vil med min HOT & NOT liste ønske Jer alle et positivt dejligt nytår – tag de glade briller på – som man siger – og vend det døve øre til/lad musen suse videre engang imellem.

Jeg tror på, at 2019 bliver et forrygende år. Skal vi ikke bare i fællesskab beslutte, at det gør det!

HOT

Kaffestund. Det er sådan et hyggeligt ord. Og jeg nyder virkelig at drikke en kop kaffe – især i godt selskab.

Tøseferie – en af de oplevelser fra 2018 jeg hermed kaster videre – man kan godt tage på ferie med sine børn, uden manden, uden at det handler om hverken drama eller skilsmisse, men blot ”vi-er-nogen-der-bare-gerne-vil-ligge-i-en-solvogn-og padle-i-poolen-og-ikke-andet” altså – og vi gjorde det! Og jeg kunne – helt selv!

Mit arbejde – elsker at Kim og jeg er hinandens chefer – og SELV bestemmer – det fungerer!

2018! Det har bare været et fuldstændig vildt år – med SÅ mange oplevelser – mange flere end jeg nok lige havde forestillet mig nytårsaften 17 – hold nu op. Og heldigvis allerflest af den gode og fede slags!

Mine løbesko. Er lidt i tvivl om de skal på hot eller not, men de kommer på HOT. Fordi når jeg tager dem af efter at have tæsket derudaf, så har jeg det altså bare SÅ godt! Motion virker – selv om det er sjovest bagefter!

Kjoler. Elsker bare kjoler. Korte – lange – alle farver! Mere er der vist ikke at sige om den ting. Udover at jeg også rigtig godt kan lide sko. Og tasker…

Årets festivaler – nappede dem alle – Open Air, Owen Luft, Bork Musikfestival – nøj hvor VAR det bare godt!!! Det hele!!!! Glæder mig allerede vanvittigt til næste års lokale store musikhavefester!

Når ens datter får kørekort! Det føles ganske lækkert at have privatchauffør!

Sne. Når man går tur med hunden og kan mærke snefnuggene i ansigtet – og lyden når man GÅR i sne – det knitrer SÅ hyggeligt!

Rom! Er så begejstret for den smukke by at jeg var nødt til at gi’ Manden en rejse hertil i  julegave. Inkl. mig selvfølgelig – som overbegejstret guide! NØJ jeg glæder mig!

Min datters efterskole. Jeg har aldrig helt forstået det her med at ta’ på efterskole… det gør jeg nu!

At få fremkaldt billeder – der ER bare noget over at sidde med rigtige fotos og sætte i mapper…!

Julegudstjeneste! Jeg bliver altså bare så rørt!

 

NOT

Tandpine i juleferien. Det er simpelthen uretfærdigt!

Hedebølge HELE sommeren. Og nej – jeg gider ikke høre sætningen ”Vi må jo ikke brokke os over det gode vejr” én gang mere! Gu må jeg brokke mig, når jeg nu ikke synes det er fantastisk at ligne en klat kærgården i løbetid the whole sommer, vel?

Når nogen øffer op om at den danske sangskat skal rives ud af Højskolesangbogen – hold så op – blev der sagt!

Min mobiltelefonoplader. Og det er ikke den, jeg sur på – men jeg er fiseme træt af, at den altid er væk! Tror den har en affære med min powerbank, der også altid er stukket af…

Den modbydelige indre svinehund på Facebook – la’ nu vær’! Hvis du er så sur, så ring dog vedkommende op og tag dialogen i stedet for det tastehysteri!

Morgentrafik! Det er så opslidende.

Eksamensræs og unødvendige tests. Altødelæggende og grundlæggende det glade vanvid! Synd for de unge mennesker der skal gennem al det stress!

Når folk tror, at Ulla Ucensureret klummen er saglig journalistik… la’ nu vær’ – det er altså mest for sjov….

Nepotisme – på alle plan er det bare NO GO!

Når man ikke overholder aftaler –  Det er jeg ikke go’ til. Har vi en aftale – så overhold den!

….Og jeg vil hermed starte med at aftale med mig selv at 2019 bliver fyldt med ganske fantastiske spændende oplevelser – og nogle af dem ved jeg allerede nu har en del med GoVarde at gøre – og PSSSST – jeg kan næsten ikke vente med at fortælle, hvad Kim og jeg har af overraskelser til Jer efter nytår…

RIGTIG godt nytår til alle

– kom glad ind i det…

 

 

DEL