Henne Hypnose – behandling der virker

Hos Henne hypnose tilbyder man hypnose og hypnoterapi af højeste kvalitet.

Har du problemer, der kan virke uoverskuelige – kan Henne Hypnose i mange tilfælde hjælpe. Det kan være eksamensangst, der lurer, eller stress – ønske om rygestop, fobier der fylder, eller noget helt andet.

– En typisk session tager som regel 60-90 minutter, og indeholder foruden selve hypnosen en samtale, hvor vi snakker om det der skal arbejdes med, og hvordan vi griber det an rent praktisk, fortæller Kaja Hansen fra Henne Hypnose, og tilføjer:

– Almindeligvis vil der være brug for 3-5 sessioner alt efter hvad der arbejdes med – det aftales  fra gang til gang.  Første session vil desuden indeholde en grundig forklaring om hvad hypnose er, og du vil få lejlighed til at stille de spørgsmål du måtte have omkring hypnosen og terapien.

Selve hypnose delen vil typisk tage omkring 30-45 minutter, og selv om du højst sandsynligt vil føle det meget kortere er det rigelig med tid til at du kan komme i en dyb afslappet tilstand, der vil gøre det muligt for os at arbejde med det du ønsker at ændre.

For nogen kan det være en udfordring at komme ud af hjemmet og få behandling, af forskellige årsager.  Nogle fobier kan eksempelvis være så hæmmende, at man ikke har muligheden for at tage hjemmefra, lige som nogle handicaps kan besværliggøre transporten til og fra klinikken.

– Det findes der heldigvis en løsning på, da det er muligt at booke behandlinger hjemme hos dig selv, i de trygge rammer du kender, forklarer Kaja Hansen.
– Henne Hypnose tilbyder behandling hjemme hos dig på din adresse, fordi vi mener at alle skal have muligheden for de positive forandringer hypnoterapi kan gøre i deres liv.

Der vil for hjemmebehandlinger blive tillagt et gebyr på 2,50 krone per kilometer i kørsel, men derudover vil prisen på en session være præcis den samme som i klinikken.

Behandlinger

Hvad kan behandles?

Hypnose er et effektivt redskab til behandling af bl.a
Eksamens/præstationsangst
Stress
Vægtkontrol
Rygestop
Depression
Angst
Fobier
Smertelindring
Afhængigheder/vaner
Sorg/Traumer
Selvtillid/Selvværd

FAKTA: Hypnotisør Eddi Hansen er uddannet hos Hypnoseterapeut skolen, og behandlingen er certificeret hos I.A.C.T, som er en anerkendt international sammenslutning af rådgivere og terapeuter. Dette er din garanti for en effektiv og kompetent behandling hver gang.

Henne hypnose kan kontaktes per mail :
hennehypnose@gmail.com, eller per telefon: 91155703

Klinikken har åbent på telefon og mail for tidsbestilling:
Mandag – Fredag
9:30-17:30.
Tlf: 91155703
Mail: hennehypnose@gmail.com

(Annonce-artikel)

DEL