Helsam Varde: Overtag en butik i rivende udvikling

Siden Tina Tungelund tidligere på året meldte ud, at hun agter at sælge sin butik – Helsam Varde – har der ikke manglet interesse for projektet. Men – som hun siger – den rette køber har endnu ikke vist sig.

– Der har været rigtig mange forbi og sludre lidt om butikken og de forestillinger, der måtte være om at blive selvstændig, og det er nok her, jeg lige må slå fast med de her syvtommersøm: Det er fantastisk at være sin egen chef – men det kræver også noget. Som selvstændig kan du i store træk selv bestemme – bestemme din løn og dine arbejdstider – din indsats og udviklingen i butikken, lyder det fra Tina Tungelund, der ikke sælger sin forretning, fordi det går skidt, tvært imod.

– Tal lyver jo ikke, og derfor vil jeg også rigtig gerne vise dem frem, smiler Tina, der ikke lægger skjul på, at hun er en travl kvinde. Ved siden af Helsam driver hun også TKZ-Skolen i Varde, hvor hun blandt andet uddanner zoneterapeuter og afholder et væld af kurser.

– Jeg brænder for helsekost, og jeg er vild med Helsam-butikken, men jeg har jo kun 24 timer i døgnet, og det slår ikke til – derfor har jeg prioriteret skolen – jeg elsker at undervise.

Vi går netop nu ind i den allermest travle tid på året, og jeg kunne såmænd sådan ønske for en ny ejer, at denne oplevelse kom med som en start – det er noget helt særligt over at drive helsekostbutik i vinterhalvåret, lyder det fra Tina Tungelund.

Hun har været og er stadig meget glad for samarbejdet med Helsam-kæden.

– På den måde står man aldrig alene; her er altid god rådgivning hvad enten det drejer sig om produktbeskrivelser eller indretning af butikken, markedsføring eller support. Det er vigtigt for mig at få fortalt – at selv om man er selvstændig og driver en butik som Helsam, så ER man altså med i et fællesskab, understreger Tina Tungelund.

Er du interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte Tina på tlf.: 28927420, ligesom du altid må lægge vejen forbi butikken.

OM:

Helsam er en livsstils- og helsebutik for dig, der ønsker et sundere liv i balance og en hverdag med mere overskud. Butikkens store udvalg omfatter alt fra vitaminer og mineraler, specielle kosttilskud, naturlægemidler og homøopatiske produkter, til økologiske fødevarer og drikke, personlig pleje, kosmetik og gaveartikler.

Tina Tungelund, indehaver af Helsam Varde: Kig ind og hør mere, hvis du kunne tænke dig at købe min dejlige butik.

 

 

DEL