Helsam Varde: Mød Anna Bogdanova og Louise Berner

SUNDHEDSAFTEN: STÅ STÆRKERE – I KROP OG SIND

Mød Anna Bogdanova og Louise Berner til et spændende foredrag
den 12. november på Hotel Arnbjerg, Arnbjerg Allé 2, 6800 Varde

Har du også forsøgt at følge med alle kostdogmerne? Ved du inderst inde godt, hvad der er sundt for dig, men får du det ikke lige gjort? Har du undret dig over, hvorfor det kan være så svært? Og hvorfor kroppen nogle gange nægter at samarbejde, selvom du gør alt det rigtige?

Så skal du møde Anna Bogdanova & Louise Berner, skaberne bag årsforløbet Uimod-ståelig. De gør op med alle dogmatiske regler for, hvad du skal og bør og har gjort det til deres speciale at gøre livsstilsændringer til noget, som alle kan finde ud af.

I dette foredrag får du et unikt indblik i deres metode, som har hjulpet tusindvis af kvinder til at blive fri for skavanker, smerter, overvægt og stress. Det handler nemlig ikke om besværlige kostdogmer eller tidskrævende udmattende træning. Bogdanova & Louise Berner kombinerer den seneste forskning med almindelig sund fornuft og menneskelig indsigt, til en cocktail af hverdagsnemme tiltag, som skaber store forandringer, når de laves kontinuerligt.

Du vil få deres mest virksomme værktøjer til at få mere energi og overskud også på den korte bane. Der vil undervejs være øvelser, hvor du på egen krop kan mærke, at det er nemmere at slippe træthed og smerter og finde styrke og overskud, end du hidtil
har troet var muligt.

Foredrag: Stå stærkere i krop og sind
Foredragsholdere: Anna Bogdanova og Louise Berner
Tidspunkt: 12.november, klokken 19.00 – 21.00
Sted: Hotel Arnbjerg, Arnbjerg Allé 2, 6800 Varde
Køb billetten her: Helsam Varde, Vestergade 11, Tlf. 8834 1334
eller på helsam.dk/foredrag.

DEL