Helsam tilbyder en helt unik form for afslapning

Tina Tungelund, Helsam Varde.

Helsam i Varde er mange ting – her finder du et kæmpe udvalg af helsekost, og du tilbydes al den rådgivning og vejledning, du kan forestille dig. Og så er der oven i købet tilknyttet en klinik, hvor man pt. kan booke tid til Hot Stone Massage.

– Det er helt unik – den varme, man får fra sten, bør simpelthen opleves, fortæller Tina Tungelund, der allerede har mødt stor interesse for tilbuddet.

– Det er helt sikkert noget, vi vil lægge fast ind som tilbud i klinikken, hvis interessen fortsætter – man kan lige nu booke en aftale, til næste gang Maria kommer med de varme sten, og det er d. 3. februar.

– Hot Stone Massage er en massageform med opvarmede lavasten, der masseres med afstressende og blide bevægelser på hele kroppen. Varmen fra stenene breder sig langsomt til hele kroppen, og trænger dybt ind i musklerne, og får løsnet godt op for alle spændinger i kroppen, forklarer Tina og tilføjer: Jeg er den seneste tid begyndt at arbejde mere med olier og aroma touch behandling, og jeg tænker, det kunne være super spændende at forene de to ting…

Tina opfordrer alle interesserede til at kigge ind i butikken for at høre mere.

– Det er et spørgsmål om at forære sig selv en time i ny og næ, hvor kroppen slapper fuldstændig af. En time hvor vi virkelig giver os selv lov til at lade kalenderen, mobiltelefonen, vasketøjet og de travle tanker ligge – og bare nyde og slappe af. Det er denne hot stone behandling ideel til, forsikrer Tina fra Helsam i Varde.

Du finder begivenheden HER

Pris er 300,- kr. for 30 min. delkrops massage og 550,- kr. for 55 min. helkrops massage.

Du booker din tid her:
https://helsamvarde.onlinebooq.dk/

og husk venligst at din booking er bindende

STØT DINE LOKALE BUTIKKER – GØR DIN HANDEL I HELSAM VARDE – DU FINDER BUTIKKEN I VESTERGADE I VARDE.