Helsam: Forebyg din forkølelse med Echinacea

Er du en af de mange danskere, der er ramt af en forkølelse eller lige har været ramt, så kunne det være, at du skulle anskaffe dig nogle af de Echinacea produkter, som Helsam Varde har i butikken.

–  Echinacea kan du både bruge som barn og som Eller er du måske blevet ramt af en forkølelse, fortæller Tina Tungelund Kristiansen fra Helsam i Varde.

–  Du kan med Echinaceas væld af produkter selv vælge, hvad du er mest til og bruge det til hurtigere at komme over din forkølelse. Echinacea har både dråber, spray til det ramte i halsen, hot drink og til børnene har de tyggetabletter, tilføjer Tina Tungelund Kristiansen.

–  Echinacea junior kan både bruges forbyggende med en lavere dosering, og fortsat bruges til normal dosering når barnet er blevet ramt.

Når man er forkølet, er det altid rart at få noget varmt at drikke. Også her kan Echinacea hjælpe.

–  Til det kan man bruge Echinacea hot drink. Med Echinacea hot drink kan du nu få et krus, hvis du ikke er til spray eller dråber.

–  Hvis du derimod tænker, at spray eller dråber ikke er noget for dig, men du gerne vil have noget, du kender, så har Helsam også pro-hals. Pro-hals er en slags hostesaft, men uden medicinen, så her kan du bruge den lidt oftere til smørelse af halsen. Pro-hals findes i to forskellige smage lakrids og timian, slutter Tina Tungelund Kristiansen fra Helsam i Vestergade i Varde.

DEL