Helle Rimmer fra Den Store Bagedyst underviser ved FOF i Esbjerg

Kan du ikke helt lade være med at sætte dig foran skærmen, når ”Den Store Bagedyst” løber hen over skærmen? Bliver du vildt inspireret til at finde forklædet frem, men mangler lige det sidste puf? Så har FOF fundet en løsning. De har nemlig kigget i retning af hovedstaden og lokket Helle Rimmer over til at blive deres nye bageven.

–  Helle, er én af de gamle bagedystere, og hun har en speciel evne til at kombinere det at inspirere og motivere med at underholde og få smilene frem. Vi har for nylig set hende i aktion i vores køkken, og kunne se, at vi her havde mulighed for at give vores bage- og madglade kursister en særlig oplevelse, fortæller forstander Gitte Flycht.

 

Helle Blev presset med 

Helle fortæller selv, at hun i virkeligheden slet ikke ville deltage i Den Store Bagedyst. Men da tre uafhængige veninder, hver især pressede hende, gik hun med til at lægge sin ansøgning ind, og så gik det ellers bare slaw i slaw.

–  Min modstand var: tænk hvis sådan en dumt TV-program ville tage min bageglæde fra mig. Det var simpelthen ikke det værd, forklarer Helle. Men det gjorde det så ikke. Tværtimod. Og nu har hun startet sit eget lille firma, Rimmers Køkken, som mest af alt koncentrerer sig om det at formidle og undervise i primært bagværk og desserter. Men er man som Helle en ægte foodie, så er hun lige så aktiv i det salte køkken, hvilket FOF også vil få glæde af. Så hold øje med FOF Esbjergs hjemmeside og Facebook, for at følge med i, hvad der tilbydes af kurser ikke bare med Helle, men også alle de andre passionerede undervisere.

–  At skulle lave kurser for FOF i Esbjerg giver mig en chance for geografisk, at udbrede det jeg holder allermest af. Men jeg får også mulighed for at komme lidt ”hjem”. Jeg er vokset op omkring Grindsted, og har en del familie både dér og i Esbjerg? Og så er det absolut heller ikke uvæsentligt, at FOF’s spritnye køkken er fuldstændig fantastisk til undervisning. Det vil jeg især glæde mig til, afslutter Helle Rimmer.

 

Åbent Hus 

FOF har åbent hus torsdag d. 19. april fra kl. 15.00 til 17.30. Her kan alle komme forbi for at blive introduceret til flere forskellige FOF kurser og undervisere. Der serveres forskellige smagsprøver såsom sushi, thai, italiensk, vegetar og Helle hopper på lyntoget den dag, hvor hun laver små friskbagte kager til kaffen. Det kræver ikke tilmelding, man dukker bare op i tidsrummet. FOF Vest glæder sig til at se så mange som muligt til ”køkkenshowtime” og præsentation af mange forskellige undervisningstilbud rundt i den 4. etagers store bygning midt i Kongensgade i Esbjerg.

FOF’s lokaler i Kongensgade 70

DEL