“Hele min hverdag er indhyllet i musik”

Sig hej til Thomas, der underviser i Musik & Billedskolen. Thomas underviser i guitar, klaver og Musikværksted, og er kompagnonlærer på Tistrup Skole, Thorstrup Skole og Blåbjergskolen:

– Udover at arbejde på Musik- og Billedskolen er jeg for nyligt blevet ansat som kirkesanger i Rind sogn ved Herning, som ligger tæt på mit hjem.
Derudover spiller jeg en masse musik til fester både solo med min guitar og i diverse bands.
Samtidig med det, har jeg også mit eget instrumentale projekt med min egen musik.
Til slut har jeg også fået udgivet en bog gennem Stepnote, som hedder “Improvisationsidéer”, som jeg er ret stolt over.

Jeg kommer fra en musikalsk familie med en far der er pianist og mor der er organist, så det har naturligt sat sit præg. Som lille gik jeg selv i den lokale musikskole, hvor jeg havde en lærer, som virkelig inspirerede mig – og som jeg stadig har kontakt til den dag i dag.

Efter gymnasiet fik jeg så en bachelor i musikvidenskab på Aarhus Universitet og i forlængelse af denne fik jeg en bachelor og kandidat fra Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg, hvor jeg dimitterede i sommers.

Hele min hverdag er indhyllet i musik, og jeg er vildt nysgerrig på både at blive bedre til selv at spille samt at hjælpe andre med at spille musik. Så der går ikke en dag, hvor jeg ikke på en eller anden måde har dyrket musikken, hvilket jeg føler er et kæmpe gave.

DEL