Gyser vises i svømmehal – tør DU?

Direktør ved SportsPark Blaavandshuk Peter Nielsen

Som en af 10 udvalgte sportscentre i Danmark kan man i SportsPark Blaavandshuk, Oksbøl fredag d. 2. november 2018 KL. 20.00 få en meget anderledes oplevelse. Den legendariske gyserfilm Dødens Gab kan ses i svømmehallen, hvor man under hele filmen befinder sig i vandet og i en badering.

Filmen er fra 1975, instrueret af Steven Spielberg og betegnes som en skelsættende film, som vandt 3 Oscars for klipning samt for lyd og lys som bliver helt unik at opleve i et svømmebadsmiljø. Handlingen foregår i en fiktiv by i USA, hvor den store hvide haj angriber beboer og turister, men de lokale myndigheder forsøger at neddysse udfordringen for at undgå at miste turistindtægter. Kunne det ske i Danmark i dag?

Centerdirektør Peter Nielsen udtaler at det er lige i centret ånd med arrangementet. Vi vil gerne levere den unikke oplevelse og det er Dødens gab. Rigtigt mange har vist interesse og rigtigt mange har ikke turde købe billet. Men 94 har købt billet og vi har netop valgt, at vi sælger maximalt 125 billetter udtaler Peter Nielsen og glæder sig vildt til at se reaktionerne.