Gør miljøet en tjeneste

Sådan kan du komme nemmere rundt i byen – og gøre miljøet en tjeneste

Annonceartikel: Vi mennesker bruger rigtig lang tid på transport, og det gør, at vi ikke altid vælger den mest optimale transportmetode til vores forestående rejse. Samtidig er klimadebatten varmere end nogensinde – så hvorfor ikke komme hurtigst og mest optimalt frem til din destination, samtidig med at du giver en hjælpende hånd til vores klima?

Brug offentlig transport

Offentlig transport er til af en grund – nemlig at vi skal bruge den. Busserne kører over det hele i mange byer, så derfor er det nok mange gange en mulighed for dig, at du kan tage bussen, til hvor du nu end måtte være på vej hen. Hvis du ikke er sikker på, at den offentlige transport har en rute, som du kan bruge, kan du jo altid tjekke Rejseplanen og finde ud af det på to minutter.

Hop på elcyklen eller el-løbehjulet

Hvis du ikke skal særlig langt, før du ankommer til din destination, kan du jo også overveje, om det ikke er cyklen, der er det rigtige valg. Det er både sundt for dig, da du får lidt motion ud af det, og samtidig er det mere klimavenligt. Og hvis du måske lige synes, at der er lidt langt, kunne du jo eventuelt overveje en elcykel. Elcyklen kan give dig lidt hjælp på cykelstierne, hvilket gør turen noget lettere og dig mindre svedig. Læs mere om elcykler her, eller se nogle tests af elcykler på elcykelinfo.dk/test, der kommer hele tiden nye modeller til.

Hvis du ikke vil have en elcykel, men stadig gerne vil have en let rejseform, kan du jo også overveje at købe et af de meget omdiskuterede elektriske løbehjul. De gør rejsen til en leg, men husk dog at tage hensyn til de andre i trafikken – der måske ikke har vænnet sig til el-løbehjulene endnu

DEL