Gode råd om investering til kunder i Andelskassen

160 vestjyske kunder i Andelskassen var tirsdag samlet på Næsbjerghusfor at få gode råd om investering fra blandt andre entertaineren Finn Nørbygaard, der har oplevet at tabe millioner på investering for siden at komme stærkt igen.

Andelskassens investeringschef Robert Krogh Lauridsen fortalte om bankens tilgang til investeringspleje, der blandt andet lægger vægt på, at dialogen mellem kunde og bank skal foregå i et sprog, der ikke kræver fagindsigt i investering. Derefter gav Jesper Lundager, kundechef hos Sparinvest, sit bud på, hvordan man får mest ud af sin opsparing.
Så var det Finn Nørbygaards tur, og han gav de investeringsinteresserede kunder en både humoristisk og interessant fortælling om sine oplevelser med investering og de op- og nedture, han i den forbindelse har haft.

– Det var en rigtig god aften. Vi arbejder hele tiden målrettet på at forbedre vores tilbud til bankens kunder – også på investeringsområdet. Vi oplever, at kunderne tager rigtig godt imod det. Det hører vi i den løbende dialog med kunderne, og vi har også fået positive tilkendegivelser ved arrangementet på Næsbjerghus, siger Robert Krogh Lauridsen, investeringschef i Andelskassen.

Aftenmødet på Næsbjerghusvar et i en række af i alt fem arrangementer, som Andelskassen afholder rundt om i landet.

DEL