Gerda på 76 fandt ”De vilde tøser” gennem Boblberg

Foto: Boblberg
Gerda havde ikke et særlig stort netværk, men har brugt Boblberg til at finde en ny venindegruppe, som hun nu deler livets glæder med.

Gerda Balleby på 76 fra Varde, har fundet nye bekendtskaber på Boblberg.dk, som er en digital platform for fællesskaber, med over 225.000 medlemmer. Borgere fra hele landet bruger Boblberg til at skabe nye fællesskaber på baggrund af interesser og oplevelser, det samme gjorde Gerda.

Gerda er pensioneret efter mange år på arbejdsmarkedet. Hun er bosat i Varde og er i sin fritid frivillig på Esbjerg sygehus som patiensstøtte, hvilket hun har været i omkring 10 år.

Gerda opdagede Boblberg gennem de sociale medier, hvor hun så et opslag omkring en tilflytter, som manglede et nyt netværk. Gerda klikkede ind på Boblberg og skrev til en dame, som søgte nye bekendtskaber. Det førte til at de tog ud og mødets over en kop kaffe.
Damen Gerda mødtes med, havde dog allerede fundet en gruppe veninder på Boblberg, som hun regelmæssigt mødtes med, hvilket resulterede i at Gerda, blev en del af den veninde gruppe.

Gerda har nu fået 5 nye veninder som tilsammen kalder sig for ”De vilde tøser”. De er alle i alderen fra 56 til 80 år og mødes ofte til biografture, fællesspisninger og ture både i uden for Varde. De er også ved at planlægge en tur, i sommerhus til november.

Udover dette, har Gerda også brugt Boblberg, til at søge efter frivillige til patiensstøtte på Esbjerg sygehus. Hun har allerede nu fundet en enkelt frivillig, men søger stadig flere, gerne en 4-5 stk. Dette er endnu en af de gode fordele, ved at være medlem af Boblberg.

Det som Gerda syntes er så fantastisk ved Boblberg, er at det ikke er en dating side, men derimod at det er for alle. Man kan finde en masse som deler de samme interesser som en selv. ”Det er et seriøst projekt som fremstår etisk og professionel”, siger Gerda.

FAKTA

Boblberg.dk er en gratis digital platform for fællesskaber, hvor man kan finde andre med fælles interesser. Boblberg har i dag mere end 225.000 medlemmer på platformen.

Læs mere om Boblberg og opret dig her: https://boblberg.dk/

DEL