Fornyet energi til unge og talentfulde golfspillere

Selvom kalenderen viser marts, venter medlemmerne i Varde Golfklub på, at græstæppet igen bliver grønt, så der kan spilles golf. Foto: Arkivfoto fra Varde Golfklub

Når bilen alligevel skal tankes, kan man nu fylde brændstof på og samtidig støtte Varde Golfklub, uden at det koster ekstra. Klubben har nemlig indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK.

I Varde Golfklub kigger Jan Christensen længselsfuldt ud over banerne, som er dækket af sne. Han håber, at forårssolen snart finder vej til vestkysten, da det kribler i fingrene efter at gribe golfkølen og komme ud på græstæppet og slå nogle bolde sammen med klubbens junior- og talentspillere.

Men mens Jan Christensen, der er medlem af Varde Golfklubs sportsudvalg, venter på foråret, kan han gå og glæde sig over, at klubben har underskrevet en sponsoraftale med energiselskabet OK. For med aftalen i hånden, tror Jan Christensen, at det i fremtiden vil blive lidt sjovere at være ungdoms- og talentspiller i Varde Golfklub.

Aftalen med OK er simpel. Man kan støtte klubben med 5 øre pr. liter brændstof, hver gang der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler hele beløbet. Man skal som kunde blot huske at melde sit OK Benzinkort til Varde Golfklubs sponsoraftale.

Golfklubben får 5 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere 5 øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte klubben med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Støtte til socialt sammenhold

Jan Christensen håber, at sponsoraftalen med OK betyder, at klubben vil kunne sende junior- og talentholdene på flere ture og oplevelser sammen.

“Det er vigtigt for os, at de unge har det godt sammen og kender hinanden. Derfor skal pengene fra sponsoraftalen bruges at styrke relationerne mellem de unge endnu mere. Vi drømmer om at kunne holde flere camps i weekenderne og tage oftere ud af huset,” siger han og påpeger, at fællesskabet i klubben generelt er stærk på tværs af alle aldre.

“Alle snakker med alle. Det er betyder intet om man er 6 år eller 85 år, da man er fælles om sporten. På sigt kan aftalen med OK også give os mulighed for at styre det generelle gode sociale sammenhold, der er i klubben,” siger Jan Christensen.

Lokale aktiviteter er OK

OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK også støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor har det virket naturligt for OK at støtte lokalsporten.

Lige nu har mere end 1.600 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger, og hjælper med til at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, markedsdirektør i OK.

Fakta om OK og sponsoratet:

  • OK er et dansk andelsselskab, ejet af cirka 12.000 kunder og forhandlere
  • OK forsyner boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, brændstof, naturgas, varmepumper, solceller, el, mobiltelefoni og forsikringer
  • OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 1.600 klubber og foreninger over hele landet. Foruden sporten støtter OK bl.a. arbejdet i SOS Børnebyerne samt Dansk Handicap Idræts-Forbund

DEL