Fordi livet er en fest…!

Med de flotte balloner bliver din fest mere kreativ!

Det går godt for den lokale webshop XL Balloner. Firmaet har nu eksisteret i godt 2 år og kunderne har lige så stille fundet vej til butikken med det kæmpe udvalg af balloner i alle størrelser, faconer og farver.

Og en ballon er ikke ”bare” en ballon. Ikke når du taler med Kateryna, der sammen med sin mand står bag XL Balloner med base i Alslev.

– Du kan trygt købe vores balloner. De er ugiftige, og så opløses i løbet af kort tid i naturen. Farvestofferne er endvidere ikke allergifremkaldende. Og vi er meget OBS på, hvor vi køber ballonerne, de skal være i orden, understreger Kateryna, der mener, at netop de miljørigtige krav har stor betydning for mange af kunderne.

SE MERE PÅ www.xl-balloner.dk

Ballonbuketter kan bruges til mange forskellige begivenheder. Blandt andet til jubilæum, konfirmation, temafødselsdag, bryllup og borddekoration – mulighederne er uendelige.
– Vi har et enormt udvalg og allerede super god erfaring med at dekorere til fester, uanset om er skal pyntes op i forbindelse med, om din begivenhed skal passe til jakkesæt eller udklædning for eksempel. Og vi gør os meget umage med at imødekomme kundens ønsker, fortæller Kateryna og tilføjer: Vi sørger, ganske enkelt, for at vores produkt matcher dine forventninger, uanset hvor store eller små de måtte være.

Vidste du, at man kan lave både æresport, søjler og lignende med balloner? Det er ikke hver dag man har behov for balloner, men på nogle, festlige dage, passer balloner bare helt perfekt. Når både du og gæsterne er klædt flot på, glade og smilende, hvorfor så ikke gøre lidt ekstra ud af det, og sørge for at de billeder der bliver taget bliver lidt ekstra specielle?

Børnefødselsdag pynt – stort udvalg, sjove og spændende temaer

Det er altid populær at holde tema børnefødselsdag da børnerne elsker børnefest alt i verden.
– I vores webbutik kan man finde flotte og sjove børnetemaer til drenge og piger.
Vi har det mest populære børnefest temaer som Cars 3, fodboldtema, Frozen, Jake og piraterne, Mickey Mouse, Minions, Minnie Mouse, pirate fest, Pirate girl, Sofia,Spiderman, Trolls, fortæller Kateryna.
Pakkerne indeholder servietter, tallerkener, plast kopper, duge, invitationskort, festspil, fødselsdagslys, balloner, banner, slikpose, sugerør, vimpel, vægdekoration.
Det er også muligheden for at bestille balloner med helium og ballondekorationer til festen. OG: Vi leverer de over hele Danmark, understreger Kateryna.

– Om det skal være overdådigt og farverigt eller diskret og stilet, bestemmer du. Det skal jo helst være unikt, og det er vi blevet ret gode til, lyder det med et smil fra Kateryna.

Bonus-info: XL Balloner har et stort udvalg af kæmpe balloner. De er lavet af latex, og er omkring 80 cm i diameter, og så holder helium i op til 3 uger.

Læs mere på www.xl-balloner.dk

 

DEL