Folketingsvalg: Mød Marie Krarup og Pernille Vermund

DF Marie Krarup og NB Pernille Vermund tørner sammen i debat d. 29. april 2019. Begge kandidater er opstillet i Sydjylland og ser frem til at gøre borgerne klogere på deres politik og ikke mindst forskellene til debatten.

Marie Krarup udtaler:

“Jeg glæder mig til at fremlægge Dansk Folkepartis politik på debatmødet og til at høre, hvad det er Nye Borgerlige vil. For mig at se, hænger Nye Borgerliges politik ikke sammen, hverken på det økonomiske eller det udlændingepolitiske område. Og slet ikke når det drejer sig om dansk kultur. Derfor glæder jeg mig til at høre mere om, hvorfor Nye Borgerlige mener, de bør stemmes ind i Folketinget.”

Pernille Vermund udtaler:

“Efter en god debat med Kristian Thulesen Dahl i Aabenraa, ser jeg nu frem til at møde Marie Krarup i Varde. Nye Borgerlige er et borgerligt parti, der vil løse udlændingepolitikken fra bunden. Debatten med Marie Krarup vil give endnu flere mulighed for at lære Nye Borgerliges politik at kende. Og jeg håber, at de fremmødte vil gå hjem med et klart billede af, hvad Nye Borgerlige og DF kan enes om, og hvor vi er forskellige.”

Debatten finder sted i Nordenskov Forsamlingshus, Sønderskovvej 89, 6800 Varde kl. 19-21. Arrangementet er offentligt og gratis. Der er mulighed for at købe kaffe og kage til debatten.

 

 

 

 

DEL