Folketingskandidat: Jeg er imponeret

Claus besøger Varde Engroslager, - her sammen med indehavere Kjeld og Vibeke Kristensen

Folketingskandidat Claus Christensen (V): Det her fortjener et skulderklap!

Varde Engroslager havde forleden besøg af den lokale folketingskandidat, Claus Christensen, og det gav blandt andet anledning til en rundvisning i de forholdsvis nye rammer på Jeppe Skovgaards Vej.

– Det har været et stort arbejde, men hele sliddet værd, fortæller indehaver Kjeld Kristensen, der sammen med hustru Vibeke og virksomhedens personale, der i øvrigt også tæller parrets børn, slog dørene op for de nye lokaler d. 6. januar i år.

– Jeg er mildest talt imponeret. Det er blevet utrolig flot. Her er en påfaldende overskuelighed – uanset om du kommer som erhvervskunde eller i brugskunstafdelingen. Jeg tænker, det er flot, at Varde har en virksomhed som denne, der er både unik, og landsdækkende i form af den tilknyttede webshop, lyder det fra Claus.

Virksomhedsbesøget tog dog en lidt uventet drejning: Jeg har jo kendt Kjeld, siden jeg var en stor knægt, siger Claus med et glimt i øjet og fortsætter:

Jeg husker tydeligt, da Kjeld overtalte mig til at spille fodbold i Næsbjerg… Kjeld var jo rimelig sej; jeg kan huske, han scorede 101 mål i en sæson.

– Ja det var sjovt, måske vi skulle tage en kamp en dag, smiler Kjeld over kaffen.

Det blev dermed til et besøg med såvel snak om gamle dage og indsigt i en lokal virksomhed i vækst.