Føtex i arbejdstøjet på lukkedag

Mens de fleste sidder på terrassen eller i haven og nyder solen på Kristi Himmelfartdag, er medarbejderne i Føtex Varde trukket i arbejdstøjet.

– Vi har jo – som de fleste nok har bemærket – gang i den her store ombygning, og alting er gået planmæssigt; det glæder vi os over, fortæller varehuschef Lars Slotsager.

For at få yderligere skub i processen besluttede han sammen med sine afdelingschefer at bruge Kristi Himmelfartdag som arbejdsdag, og det blev modtaget helt overvældende.

– Der var simpelthen en opbakning, man kun som varehuschef kan drømme om. Og med hjælp fra kolleger fra Ribe har vi nået så meget i dag, at kunderne uden tvivl vil blive overraskede i morgen, når de triller ind med indkøbsvognen.

Blandt andet er den nye mælkekøler nu klar og fyldt op, og her har Sonny været i gang hele tiden:

– Det har været et spændende forløb, og det er virkelig rart at vi, der arbejder i den afdeling, har været med i hele processen. Derfor er det også helt skægt at gå her i dag og fylde op – som en slags eksamen, smiler Sonny, mens mælkekartonerne stilles sirligt i række.

Og slagtermester Mikkel har såmænd også smøget ærmerne op.

– Det er den helt store tur, slagterafdelingen får. Lige nu er det spærret af på grund af ombygningen, men vi er her altså stadig, vi er blot rykket hen i hjørnet, hvor vi tilbyder alle de samme gode kvalitetsvarer som altid. Og vi vil så gerne hjælpe, og vi vil også gerne fortælle, hvis kunderne har spørgsmål til alt det, der foregår i varehuset i denne tid, lyder det fra Mikkel.

I det hele taget står alle medarbejderne i Føtex klar til at hjælpe og vejlede, når du som kunde kommer ind i butikken. Flere varer har holdt midlertidig flyttedag, og derfor kan nogle ting have gemt sig et andet sted, end der, hvor man plejer at finde det. 

 

DEL