Første torsdagskoncert i Tambours Have byder på opera med et moderne islæt

Torsdagskoncert i Tambours Have med trioen, Kalkit fra Syddansk Musikkonservatorium
Torsdag den 5. juli kl. 19 – 21. Der er adgang til haven fra kl. 17.

Tambours Haves nye smukke orangeri danner rammen om en stemningsfuld sommeraften i det grønne.
Trioen, Kalkit spiller et bredt repertoire bestående af sommerlige sange fra den danske sangskat, udvalgte perler fra operaens verden, samt nyere sange med et moderne islæt.
Koncerten er en den første af fire koncerter, der alle løber af stablen torsdage i juli måned.

Klassisk sang med et moderne islæt
Med et bredt repertoire bestående af sommerlige sange fra den danske sangskat, udvalgte perler fra operaens verden, samt nyere sange med et moderne islæt, vil trioen Kalkit underholde publikum i den gamle have. Programmet veksler mellem solosange og duetter. Publikum vil bl.a. opleve romancer og arier af komponister som Debussy, Beethoven og Mozart. Koncerten vil også byde på sange fra den danske sangskat, som vi alle kender og holder af. Man er naturligvis velkommen til at synge med.

Trioen Kalkit
Trioen Kalkit består af mezzosopranen Sidse Lund Henriksen, sopranen Ida Marie Jessen og pianisten Tobias Dahl. Sidse og Ida studerer begge klassisk sang på Syddansk Musikkonservatorium, hvor de udforsker de forskellige afkroge af klassisk sang, opera arier, lieder, kor-værker og moderne klassiske sange.

Under studiet har de dannet et musikalsk makkerpar, hvor de blandt andet har sunget Cherubino og Susanna fra Mozarts opera ”Figaros bryllup”, samt Hänsel og Gretel fra Humperdincks opera af samme navn. Desuden er de en del af kvintetten SLØR, som spiller ny-komponerede værker fra musikernes egen hånd og ny-fortolkninger af originale værker. Tobias studerer kirkeorgel på Syddansk Musikkonservatorium, og er desuden aktiv på mange andre musikalske fronter. Han spiller i jazz-kvartetten Pyndt Dahl Kvartet, samt folkemusik i en duo med violinisten Nathasja Vosgerau. Han er organist-assistent i Grundtvigskirken i Esbjerg.

De er alle tre medstiftere af Det Klassiske Kollektiv, et musikfællesskab, som arbejder med at udbrede den klassiske musik til nye publikummer i alle aldre.

 

Det er muligt at tilkøbe en picnickurv, når man bestiller billetten på Tambours Haves hjemmeside: http://www.tambour.vardekommune.dk

Billetpriser:

Koncert                               DKK        95.- pr. person
Picnickurv                            DKK      100- pr. person (skal bestilles sammen med billetten)

Der kan desuden købes kaffe og kage i caféen.
Dette kan nydes i haven, inden koncerten går i gang kl. 19. Der er adgang til haven fra kl. 17.

Der er begrænsede pladser, da koncerten foregår i Tambours Haves Orangeri.


TAMBOURS HAVE – BREDMOSEVEJ 21 – SIG – 6800 VARDE

DEL