Fodbold: Fantastisk start for Næsbjerg

Fodbold: Serie 3 herrer: Næsbjerg RUI-Alslev: 5-1 (1-0)

Næsbjerg tog hul på den nye sæson med en fornem hjemmesejr på 5-1 over Alslev.
NRUI måtte i begyndelse af kampen skifte en spiller ud på grund af en skade, og i stedet kom Kenneth Kruse på banen.
Han gjorde med det samme et godt indtryk, og efter 16. minutters spil leverede han et godt oplæg til Simon Jessen, der bragte hjemmeholdet foran 1-0. I resten af første halvleg havde Næsbjerg-spillerne godt styr på begivenhederne, men hjemmeholdet formåede dog ikke at score yderligere inden pausen. I det 62. minut blev det dog 2-0 til NRUI, da Jacob Schultz udnyttede en god aflevering fra Simon Jessen. Midtvejs i halvlegen var Kenneth Kruse tæt på at udligne, men den store mulighed gik ikke i mål.
I det 76. minut blev det dog 3-0 ved Simon Jessen. Tre minutter senere var Jacob Schultz igen på pletten, og gjorde det til 4-0. Kort efter blev det endda 5-0, da Simon Jessen for tredje gang sendte bolden i kassen. Kort før slutfløjt lykkedes det Alslev at pynte en smule på resultatet, da Mads Andersen efter forarbejde af Kristian Wejs gjorde det til 5-1.

Dagens spiller hos Næsbjerg blev Simon Jessen, men træner Jan Aasberg roste også Kenneth Kruse og Jacob Schultz.

Der lå dog en stor holdindsats bag Næsbjergs sejr. Næste opgave for Næsbjerg er på fredag klokken 19.00 på udebane mod FC GOG. Alslevs næste kamp er på lørdag klokken 13.00 hjemme mod Grindsted.