Fire sejre ud af fire mulige til Varde Atletklub

Fredag var fire boksere fra Varde Atletklub til stævne i Horsens.

Første mand i ringen var Alexander Larsen, der mødte en bokser fra Fredericia. En stille og lige første omgang. Men så satte Varde bokseren mere tempo på og ramte med mange hårde træffere i 3. omgang. Alexander vandt kampen på RSC.

Så var det Victor Osipowski. Han skulle møde den danske mester i 48 kg., Mikkel Gribsholt fra Hornslet. Efter en flot første omgang, som Victor vandt, gik han lidt i stå i 2. omgang, som var meget lige. Men i 3. omgang skruede Victor op og vandt en stor omgang. Sejren lød på 3-2, men Vardelejren så en klar 5-0 sejr. Men de to knægte vil helt sikkert mødes i flere fede kampe.

Malthe Kyndesen mødte den lokale Casper Warton. Det blev en flot kamp med to boksere, der stod godt til hinanden. Men efter tre flotte omgange vandt Malthe fortjent.

Sidste mand i ringen, Sean Larsen, skulle op mod den danske mester Chris Webber fra Horsens. Det var en lige kamp, dog var det Sean som kom bedst ud af næsten alle slagudvekslinger. Sean vandt 4–1. Så en super fredag med fire kampe og fire sejre. Der skulle gerne vente flere kampe her i julen og VAK er max klar.

DEL