Fifty Shades of Pladder!

Nå! Ja så har jeg også fået set den her husmoderpornofilm.

I fantastisk selskab – og hånden på hjertet lidt forventningsfuld – trissede jeg ind og satte mig i biografsædet klar til noget Mr. Grey. Og ja, jeg har læst bøgerne – og ja, jeg kunne godt li’ dem -og ja, jeg har set den første film.

Kiggede mig lidt omkring – vi var vel omkring 40-50 biogæster, kvinder selvfølgelig – og én mand (den stakkel).

Hvad der chokerede mig (og ja nu kommer det) – var alle de meget unge piger, der også havde købt billet til den her film. Når jeg siger meget unge, så vil jeg tippe dem så unge, at de umiddelbart at se ikke havde – hvad skal man sige – den store erfaring indenfor dette tema. Altså vi snakker piger på 13-14 år. Det sad jeg så og blev lettere forarget over, imens Mr. Grey indtog lærredet med mærkelige sølvkugler og noget der skulle spændes om anklerne (!!!)

Jeg kunne ikke lade være med at tænke, at det er lidt uheldigt, hvis helt unge piger går ind og ser denne film, og tror, at det er sådan det hænger sammen – det der… men lad os håbe, de trods alt er bedre informeret.

Eksempel: Mr. Grey har under en middag pænt bedt Ana smide trusserne, og der vimser hun så rundt med røven bar under sin korte kjole. I elevatoren bliver hun totalt spedalsk, fordi han lige napper hende lidt i bagdelen.

Kære unge piger, der læser med (og mænd): Sådan fungerer det altså ikke. Bare så I ved det. Vi behøver ikke bide et hjørne af selskabstasken, fordi manden puffer lidt til numsen i en elvator, vel?

MEN jeg er nok bare blevet gammel og sippet og alt muligt, fordi jeg er fra den tid, hvor det var virkelig frækt at se Den Blå Lagune, og verden stod nærmest stille, da vi blev præsenteret for 9½ uge…

Nå, men tilbage til filmen. Jo, den er da god nok. Når man husker at tage den for det, den er. Jeg er vild med Anastacia – hun er pragtfuld og spiller simpelthen sin rolle så godt – hun er taget lige ud af bogen, som hun står der og bider sig i læben og har den her unikke kombi af nuttethed og frækhed, når hun svarer Grey prompte igen. Kan godt forstå, han ikke vil lade hende gå.

Hvad angår Grey så så han bare slet ikke sådan ud inde i mit hoved. Men det har jeg trods alt vænnet mig til. Tænker der går lidt for meget Bruce Willis i den, når han efter flystyrt med blod ned af ansigt og tøjet vælter ind af døren og kun har øje for at slæbe Ana med i det her RØDE RUM… Det er lidt for meget Hollywood, ikke? Men vi kan jo li’ det!

Og apropos 9½ uge, så var det fantastisk at se Kim Bassinger tone frem – wow hun er stadig en flot kvinde og gør det fremragende som Mrs. Robinson.

Alt i alt. Det er en film, man skal se. Man er udmærket underholdt, og går ikke fra bio med hverken traume eller dårligt humør. Og hvad angår alle de her kinky scener, så blev der faktisk grinet all over i bio og ikke smidt med agurker, eller hvad det ellers er de har gang i derovre i Randers (!?)

Stik os bare 3’eren.

 

DEL