Festlig fernisering på Billum Friskole

Der blev skænket bobler og holdt tale forleden, da Billum Friskole afholdt fernisering i musiklokalet.

Her fejrede man den nye udsmykning, der er kommet i musiklokalet.

– Det er sket i samarbejde med Erik Dyhr Thomsen, der heldigvis takkede ja til dette projekt i samarbejde med skolens nuværende 7.- 8. klasse, fortæller Trine Haven Olesen, der er lærer på skolen.

Temaet var og er – naturligvis – musik, og det var da også musikinstrumenter, der blev taget udgangspunkt i, da eleverne skulle finde på motiver.

– Det har været så fint at arbejde sammen med eleverne, de var i den grad interesserede og gik virkelig ind i det, fortæller Erik Dyhr Thomsen.

– Vi var blevet enige om, at det gerne måtte “larme” lidt, – kunstværkerne skal gerne hænge der i mange år frem, og vi var enige om, at det skulle være ultra-tydeligt, at det er et musiklokale, man træder ind i, fortæller Trine Haven Olesen.

Resultatet er ikke til at tage fejl af – allerede når man står udenfor lokalet, bliver man mødt af et spændende kunstværk på døren.

– Der skal ikke være et skilt, hvor der står “Musiklokale” – nej, man skal kunne SE, at her er der musik, smiler Erik Dyhr Thomsen…

Eleverne fra 5. klasse stod klar til at præsentere den nye udsmykning – med sang, dans og festligt højt humør – jo det var en flot indvielse!

Se indslag fra dagen her:

DEL