Fantastiske navne til Owen Luft Koncert

Skal DU til Owen Luft Kåncert? Det sker d. 20. juni – billetsalget er d. 6. februar.  I år er der atter engang de mest fantastiske navne på plakaten – se selv med her:

LUKAS GRAHAM

LUKAS GRAHAM var på plakaten i 2015, og havde dengang netop udgivet ”The Blue Album”, som skulle vise sig at skrive dansk musikhistorie. Vejen var banet for et massivt internationalt gennembrud i 2016 med stor succes ude i verden. Ude godt, men hjemme bedst. Lukas og bandet har savnet at spille for det danske publikum, som kender bandet allerbedst. Lukas glæder sig til den ”nede-på-jorden-hed”, der altid er på de danske festivaler og håber på en superfed homecoming-følelse. Vi garanterer, at Owen Lufts publikum er med på den og er glade for, at bandet har valgt Owen Luft til sommertouren.

ALPHABEAT

Den danske hitmaskine Alphabeat tager deres anmelderroste livefest og nye fjerde album landet rundt i sommeren 2020Der er dømt fest i alle dets aspekter, når comebacksuccesen Alphabeat lægger vejen forbi Owen Luft.

Umiddelbar og uncool begejstring. Tekster med snert. Og et ønske om at inddrage enhver, som vil lytte. Det er filosofien bag Alphabeats første album i syv år, ’Don’t Know What’s Cool Anymore’ der udkom d. 1. november. Albummet indeholder bl.a. singlen ’Shadows – der var Alphabeats første udspil i seks år og er et af årets hidtil største danske radiohits og tilmed Alphabeats tiende Top 20 single. Alphabeat har efterfølgende fulgt op med singlen ’I Don’t Know What’s Cool Anymore’, som er endnu et hit til sætlisten. Og netop bandets nye album ’Don’t Know What’s Cool Anymore’ har fået utrolig god omtale fra både ind-og udlandet. Vi glæder os til at være en del af festen.

MALURT

MALURT med Michael Falch i front bliver gendannet! Siden 1984 har bandbussen holdt stille, men kører nu ud af langtidsparkeringen. ”Vi ses igen” var titlen på den publikumsfavorit, som MALURT altid afsluttede deres rockshows med. Nu holder de så, hvad de lovede dengang, og det øjeblik har gamle fans ventet længe på – og også de, der i sin tid var for unge eller slet ikke var født endnu får nu chancen for at opleve MALURT-ånden live. MALURT har gennem tiden været lydspor til blod, sved og tårer, store doser romantik og til mange både mørke og lykkelige stunder. Et legendarisk dansk rockband er vækket til live og runder Owen Luft dagen af som sidste band på scenen.

MAGTENS KORRIDORER

Magtens Korridorer udsendte i 2005 albummet ”Friværdi” og affyrede dermed startskuddet til dét, der har vist sig at være et decideret rockeventyr. Med enorm succes har de 5 herrer indtaget folkets hjerter med en række sange, der ophøjer hverdagens trivialiteter til en fest. Bandets koncerter er en hyldest til livsglæde og energi og ender altid som én stor fest, som giver publikum et tiltrængt pusterum fra hverdagen. Johan Olsen & Co. indtager Owen Luft scenen for første gang og giver den fuld skrue med bl.a. hittet ”Lorteparhold”.

JOHNNY MADSEN

Johnny Madsen er tilbage i Nordenskov. Bandet er atter klar til at indtage scenen med en velsmagende omgang beske ballader, blå blues og bersærker boogie. Man bliver aldrig træt af Madsen-band, fordi klassisk rock´n´roll simpelthen er tidløs, når den bliver spillet med hjerte, nerve og overskud. Med et hav af hits i bagagen er der dømt solid rock og spade der rykker!

POUL KREBS

Poul Krebs har gennem karrieren altid været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier, fra den rejse igennem livet, der i hans tilfælde ikke altid er gået af den lige vej. En rejse der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere, og som undervejs har udmøntet sig i hele 24 albums! Vi er klar til Poul Krebs med band i topform og med en spilleglæde, der rækker langt udover scenekanten. Vær klar ved scenen, når bandet sparker Owen Luft i gang kl. 12.30.

OM OWEN LUFT KÅNSERT

Arrangørerne bag “Owen Luft Kånsert” er Nordenskov Ungdoms- og Idrætsforening og Agerbæk SF.

Rammerne på Nordenskov Stadion er perfekte til afholdelse af koncert. Festpladsen er flot indrammet af telte med alt godt til sultne maver og tørstige sjæle, boder, info, dankortautomat, legeland og garderobe.

Arrangørernes motto er at koncerten skal være en oplevelse for hele familien. Børn under 12 år har derfor gratis adgang ifølge med voksne, og der er indrettet et særligt legeland for børn, men kun indtil kl. 18.00.

Der udbydes kun 5500 billetter og der er rift om dem!

Owen Luft Kånsert kan umuligt lade sig gøre uden alle de frivilliges hjælp i dagene op til koncerten, på selve koncertdagen og dagen efter med oprydning. I disse dage hjælper omkring 750 frivillige fra de 2 foreninger, ene og alene for at gøre koncerten til en god oplevelse for gæsterne.

Overskuddet fra koncerten går til ungdomsarbejdet i de 2 foreninger.

FIK DU LÆST:

Stærke navne til Owen Luft 2018