Fællesskaber er vigtige for alle

Foto: Boblberg
Selvom Emma har en masse drengevenner, manglede hun noget kvindeligt bekendtskab i sin hverdag. En veninde. Derfor søgte hun på Boblberg.dk.

Emma Olsen på 21 år bor i Esbjerg sammen med sin kæreste. Hun har en masse drengevenner, som hun elsker at bruge tid med, men for Emma var det drengelige selskab ikke altid nok. Hun manglede en veninde i hverdagen og søgte derfor til andre metoder, hvor hun oprettede en gratis profil på Boblberg og oprettede et opslag. Her var hendes overskrift: ’’Søger trofast veninde’’.

Hun har fået en del henvendelser på hendes bobl og har skrevet med en masse. Hun fik en henvendelse fra en pige fra Varde med fælles interesser, som Emma valgte at mødes med. De gik en tur i dyreparken, hvor snakken gik fra første sekund og i dag er de stadig veninder. De har lige siden ses jævnligt, hvilket Emma er super glad for. De snakker tit sammen og synes at det er fedt, at de mødtes på Boblberg. De ses ca. en gang om måneden og udover det, mødes de til arrangementer som koncerter, fester og meget mere. Når de ikke ses, holder de kontakten ved at skrive sammen og snakke i telefon.

Emma synes at det er vildt fedt og en rigtig god idé, at der er blevet lavet en hjemmeside som Boblberg, hvor man kan udvide sine bekendtskaber og finde fællesskaber.
Hun synes samtidig at det er gået hen og blevet et mindre tabu at søge veninder, end det har været førhen, og at der er flere og flere, som gør som hende. For som Emma selv siger: “Det skal ikke være et tabu og man skal heller ikke tro at det er pinligt. Boblberg er for alle folk, både introverte og ekstroverte.”

FAKTA

Boblberg.dk er en gratis digital platform for fællesskaber, hvor man kan finde andre med fælles interesser. Boblberg har i dag mere end 225.000 medlemmer på platformen.

Læs mere om Boblberg og opret dig her: https://boblberg.dk/

DEL