Et rum for muligheder

Foto: 7-kanten

Søndag d. 27. oktober kl. 17.30 og kl. 18.30 åbner dørene i 7-kanten for et helt nyt, uafprøvet og spændende teaterprojekt.

Vi lever i et samfund, hvor man ofte kan komme til at stræbe efter det perfekte – især i scenekunst hvor man konstant bliver vurderet, men for at være god, og ikke mindst at blive dygtigere, er man nødt til at prøve forskellige ting af og komme på dybt vand og turde fejle. Siger de tre kvinder bag projektet – Sanne Gudmundsen, Mette Iversen og Cathrine Kronborg Tøt og fortsætter;

Vi ved, at et produkt ikke behøver være godt for at man kan lære noget af det, og i et samfund hvor man godt kan være bange for at fejle, er det præcis her, vi har allermest brug for at turde være modige. De tre kvinder bag projektet har sat sig for at skabe præcis det kreative rum, som de mener, der skal til, for at blive dygtigere, vokse, prøve ting af, fejle, lære nyt – og turde.

Den kreative proces, hvor ja-hatten er på, og målet ikke er det altafgørende er det de sigter efter henover weekenden den 26. og 27. oktober, hvor de har samlet omtrent 15 kreative hjerner indenfor tekst, musik, dans og teater med forskellige idéer men alle med en lyst til at lære og vokse. Sammen vil de bruge weekenden på at udfordre og udvikle hinanden.

Da vi lever i et moderne liv, hvor alle har travlt, udnytter de netop det til deres fordel, for holdet kommer til at producere en forestilling, der har premiere indenfor samme weekend, som processen bliver påbegyndt. På den måde har alle tid i deres travle kalendere – men der er heller ikke tid til at gøre alt perfekt.

Det hele ender op i 2 forestillinger som de lover inkluderer både live band og skuespillere.

Ambitionen for weekenden har hverken noget at gøre med ordet ‘perfekt’ eller ‘færdig’, men det har alt at gøre med kreativitet og teaterglæde, udvikling, samt arbejde i det flow der er i en kreativ proces uden at lade sig begrænse, men i stedet være i nuet – hvilket er alfa og omega for teater – og uden at have en forestilling eller idé om hvor vi ender.

På trods af alle de endnu ukendte faktorer så lover de, at de bliver ‘færdige’, så der er en forestilling for dig at komme og se i 7-kanten Vesterled 52, søndag den 27. oktober 2019 kl. 17.30 eller 18.30.

Det koster en 20’er i døren, men til gengæld lover de, at du får indblik i noget som INGEN ved, hvordan bliver, men som alle kan lære noget af.

Du kan læse mere på https://7-kanten.dk/program/

DEL