Et farverigt forår er godt på vej til Curves Henne Strand

Pernille Schmidt fra Curves Henne Strand Foto: Kim Schou

Hvad bliver forårets trend i 2019?

– Det vælter ind med masser af varer lige nu. Masser af nyt, masser af farver, masser med blomster på. Farverne er meget gule, lilla og kobberfarver, men der kommer også en del med prikker på i de lyslilla og lyserøde farver, fortæller indehaver Pernille Schmidt.

– Der kommer farver, der er meget over i den røde, og så kommer der den gule, som der også virkelig er knald på. Ellers bliver det farvekombinationer som f.eks. den fra Zoey, hvor den er lyserød med røde prikker, tilføjer hun.

– Der har været nogle år, hvor der har været meget med pastelfarver først på sæsonen. Det har været meget de der lyserøde, lyseblå, lysegrønne med mere. De kommer stadigvæk, men der kommer mere knald på farverne, siger hun.

Nye tøjmærker på vej

De største mærker i butikken er Zizzi og Junarose. Zoey bliver også større, da mærket er ved at blive populært, og der er rigtig mange vil have det, så det kommer der også mere hjem af.

– Jeg får også nogle nye mærker. Jeg får N+, som er Nör Denmarks Plus Size serie, og så får jeg I.Scenery, der er et søstermærke til Junarose. Det er lidt mere nordisk inspireret, da der er tænkt lidt mere natur, skov og strand ind i det. Derudover får jeg også Adia, hvor der virkelig er skrald på farverne, oplyser Pernille Schmidt

Cowboynederdele er på vej

– Der kommer rigtig mange kjoler og nederdele. Cowboynederdele er in igen, og dem kommer der en del af. Kunderne vil gerne have dem, men de har været svære at finde. Til foråret kommer der både den lige, smalle model og den a-formede, vide model. De kommer både i længderne over og under knæet.

– I bukser/jeans er det stadig de smalle bukser, der kommer til foråret, men der kommer også nogle af dem med svaj. Trenden inden for Plus Size det bliver ved med at være den smalle buks.

– Der er kommet en masse capribukser hjem, der begynder at komme shorts hjem, der kommer toppe og der kommer cykelshorts, som alle med gode lår kender. Cykelshortsene findes i butikken i den gængse sorte, i hvid og som noget nyt, kommer den i hudfarvet både med og uden blondekant, tilføjer Pernille Schmidt, og fortsætter:

–  Jeg får forresten No.1 by OX . Det er et nyt, dansk plus pige mærke, der er designet af den skønne, livsglade og tidligere bakkesangerinde Anette Oxenbøll.
Det er et smart og anderledes mærke, der leger med skønne farver og print. Og så laver de bare de lækreste lammeskindsjakker, som også kommer i butikken til påske, slutter pernille Schmidt.

Curves Henne Strand afholder i øvrigt et modeshow den 11. april klokken 18. Det koster 50 kroner at deltage, men så får du også drinks, snacks og goodiebags.