Esbjerg Revyen: Merete Mærkedahl

Esbjerg Revyen – det er lige om lidt. Helt nøjagtigt med premiere d. 22. august. Læs her om:

Merete Mærkedahl

Det er nok som stuepigen Otilia i den populære serie Badehotellet, at de fleste kender Merete. Men hun kommer til EsbjergRevyen direkte fra en børneforestilling på Det Kongelige Teater, og hun har så meget mere at byde på, end den tilknappede og principfaste Otilia. Derfor glæder vi os også usigeligt meget til, at I skal opleve hende som sprælsk og humørfyldt revystjerne på scenen her i Esbjerg.

Merete medvirkede sidste år i Hjørring Revyen, hvor hun slog benene fuldstændig væk under alle med sit alsidige talent, og hun modtog da også prisen som Årets Talent ved revybranchens store branche fest, Revyernes Revy. Samtidig blev hun nomineret som Årets Kvindelige Kunstner ved TV2 Charlies Revygalla netop for sin medvirken i Hjørring Revyen.

Merete er født og opvokset i Nordjylland. Hun er uddannet skuespiller, er en fremragende sanger og har medvirket i flere musicals bla Hair, Sommer i Tyrol og West Side Story. Vi ved, der har været bud efter hende mange steder fra, så vi føler virkelig, at det er lidt af et scoop, at vi nu kan præsentere hende i EsbjergRevyen.

Merete Mærkedahl
DEL