Er du den, jeg leder ihærdigt efter?

Stillingsannonce: Du er eftersøgt – dig derude, der er på udkig efter et ekstra job. Du har muligvis allerede et godt fuldtidsjob, men kunne alligevel godt bruge lidt ekstra at rive i. Du har en naturlig interesse for wellness, sundhed og ernæring, men det er ikke sikkert, det er noget, du har taget en uddannelse indenfor. Alligevel er du nysgerrig på det her med wellness, vitaminer og kosttilskud? Har du flair for formidling og et stærkt netværk, så kan jeg tilbyde dig et fritidsjob/deltidsjob – du bestemmer selv timeantal. Jeg hjælper naturligvis i oplæring og klæder dig fagligt på, ligesom vi sparrer, når behovet er der.

Du bliver en del af et team af entreprenører der som du ønsker noget mere.
Jeg tilbyder dig et fritidsjob, hvor du bliver din egen chef, og hvor du har mulighed for at lave en ekstra indtægt. Jobbet er primært fra hjemmet og kan foregå på alle tider af døgnet.
Der er tale om et seriøst job med mange muligheder – det er IKKE et studiejob – og det vil også være helt ideelt, hvis du har lidt livserfaring.Er du på udkig efter et karriereskift, kan dette også på sigt være muligt.

Lyder dette som noget for dig eller en du kender – kontakt mig på Marianne@svanegaardens.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

– Marianne Bækgaard

DEL