En multikunstner til Næsbjerghus

Erik Dyhr Thomsen Arkivfoto

Næsbjerg Musik- og Kulturforening er ikke bange for at prøve noget nyt og utraditionelt. De leder derfor altid efter nye spændende kunstnere, som kan give liv til væggene i Næsbjerghus. Det er nu lykkedes dem at få fat på multikunstneren Erik Dyhr Thomsen, og de slår dørene op til fernisering fredag den 19. januar kl. 16.

Det umiddelbare billedsprog

Næsbjerg Musik- og Kulturforening har længe ønsket at have multikunstneren Erik Dyhr Thomsens værker på væggene. Nu er det endelig lykkedes dem at få fat i den travle mand. Erik Dyhr Thomsen er en sand multikunstner, og hans malerier ligner ikke noget andet af det, man ellers finder i gallerierne. Hans billeder rummer en smule naivisme samt et touch af Cobra. Allermest er det dog hans helt eget farverige billedsprog, som fylder lærrederne.

– Jeg søger efter det umiddelbare billedsprog, vi alle havde som barn. Hos børn er der ikke der er ikke noget der er forkert i farve eller størrelse, det er bare sådan de lige har lyst til at udtrykke sig. Min inspiration får jeg ofte, når jeg maler sammen med børn. Deres umiddelbare glæde for at udtrykke sig i billeder, virker smittende, fortæller Erik Dyhr Thomsen.

Heart A
Arkivfoto

Erik Dyhr Thomsen, som bor i Janderup, er også en ivrig foredragsholder og skribent. Desuden er han også formand for Folk & Kultur, Varde Kunstforening, næstformand i Kulturelt Råd samt en aktiv ildsjæl i lokalsamfundet.

Fredag den 19. januar kl. 16 i Næsbjerghus kan man komme til fernisering og eventuelt få en god diskussion over middagen.

In the Mood
Arkivfoto

DEL