Ekstra Audition: Jul på Slottet

Karakterer

Efter sidste uges auditions til Jul på slottet hos 7-kanten står det klart, at der mangler flere voksne til årets hyggeligste juleforestilling.

– Vi skal bruge nogle flere der har lyst og mod på at give folk et afbræk i juleræset og være med til at sprede lidt ekstra julestemning. Der er stadig rigtig gode roller, vi mangler skuespillere til, siger instruktør Kim Brandt

Ekstra audition torsdag d. 5. september kl 18-21
7-kanten har derfor besluttet at lave en ekstra audition torsdag d. 5. september i håb om at det lykkes af finde fx den helt rigtige prins Valentin.
– Vi laver 13 forestillinger i slutningen af november og starten af december, for et lille intimt publikum, hvor man som skuespiller får mulighed for at udvikle sig og prøve nye ting af. Der er gode udfordringer til alle, hvad enten man er garvet eller nybegynder og man får kompetent støtte og opbakning af vores kunstneriske ledelse med instruktør Kim Brandt og forestillingsledere Bodil Bjerre Jensen og Anni Pedersen.

Det er alletiders chance for at prøve kræfter med en elsket og velkendt jule-klassiker. Og det bedste af det hele bliver at få lov til at opleve publikums glæde og begejstring når Kongeriget Montania igen står over for spørgsmålet – bliver det mon rigtig jul i år?
Du kan tilmelde dig den ekstra audition på www.7-kanten.dk