Efterlysning: Må vi sælge DIT sommerhus?

Efterspørgslen er stor, så overvejer du at sælge dit fritidshus, så er det nu, du burde tage en ganske uforpligtende snak med Blåvand Mægleren.

Indehaverne, Claus og Anja Lützen, er ikke i tvivl: Der er kæmpe interesse for sommerhuse – og det ser ikke ud til, at det der er tale om et modefænomen, der sådan lige går over…

– Vi får dagligt henvendelser fra folk over hele landet, der er interesserede i at høre, om vi har fået nye huse ind her i området – så vi kan ikke sige det ofte nok – kontakt os endelig, hvis vi skal sælge dit hus, smiler Anja Lützen, mens Claus nikker ved siden af.

– Det er alle typer fritidshuse, der er interesse for; poolhuse, de ældre sommerhuse, dem tæt ved butikker og dem, der ligger ved skov og natur – der er virkelig interesse for at anskaffe sig feriehus, siger Claus og tager en sag ned fra udstillingsvinduet i butikken i Blåvand.

– Denne fik vi ind i sidste uge, og der har allerede været tre henvendelser. Det er en fornøjelse, smiler han og tilføjer: Og forleden fik vi et nyt sommerhus til salg, men vi nåede ikke engang at få sagen sat i vindiet, så var det solgt – der er altså run på...

– Så går du med salgstanker, så hold dig ikke tilbage, vi mangler flere boliger på hylderne, smiler Anja, og tilføjer: Der er ganske gratis salgsvurdering – og det er også helt uforpligtende. 

Ingen binding på formidlingsaftalerne – læg endelig vejen forbi butikken på Blåvandvej 24 i Blåvand og hør mere – og hvem ved – måske har vi det feriehus i kartoteket, der er det allerbedste for dig, lyder det med et smil fra Claus.

 

Du kan læse meget mere HER