E-sportsmøde i Oksbøl total overløbet

Torsdag aften var mødelokalet fyldt til sidste stol i SportsPark Blaavandshuk med 57 deltagere.
E-sport var sat på dagsorden og en arbejdsgruppe præsenterede et spændende oplæg, hvor der var fokus på fællesskab, teknikken bag e-sport, forventninger og ikke mindst hvad E-sport er og hvad det ikke er.
Oplægget blev grundig diskuteret blandt de unge deltagere, forældre, medarbejdere fra lokale institutioner, nuværende spillere og elitespillere. Grundlæggende var der stor tilfredshed med oplægget og at rammerne vil blive attraktive lokalemæssige og med State Of The Art udstyr. De nuværende muligheder i centret og den store tilgængelighed til aktive faciliteter vil ikke kunne findes mange andre steder, ifølge flere allerede meget aktive elitespillere.
Områdets foreninger hilser E-sport velkommen og ser mange gode synergier. Blåvandshuk Svømmeklub er mestre i sjove påfund og bidrager gerne med lidt aktivitet, når pc`erne skal hvile og det kunne jo sagtens være om natten.
Aftenens vigtigste punkt var om interessen var tilstede og det var den til rigelighed. Spørgsmål var flere gange, hvornår det helhttp://www.govarde.dk/wp-admin/post.php?post=18894&action=trash&_wpnonce=9a39f974eae er klar.

Stiftende generalforsamling
Bindeleddet i projektet er skabelse af en forening og det var der fuld enighed om at skabe. Normalt oplever man såkaldte strudsemetoden, når der blive talt stiftende generalforsamling og foreningsarbejde, Flere meldte sig på banen som bestyrelsesmedlemmer samt ikke mindst de vigtige fagfolk meldte sig som såkaldt gamemanager,
Alle meldte sig klar til en stiftende generalforsamling, som vil blive afholdt: Torsdag d. 20. april 2017 Kl. 19.00 i Cafe Ålholt i SportsPark Blaavandshuk,
Som en af de kommende kandidater til bestyrelse sagde, at det er da en gave at være med til at skabe noget, som med garanti vil en succes og så at være en del af den første bestyrelse.
Efter den massive opbakning arbejder SportsPark Bllaavandshuk nu meget intensiv med at skabe økonomien, blandt andet via sponsorater, hvor de første er i hus. Er du interesseret bliver der snarest oprettet facebook, som vil levere løbende info om arbejdet samt vil der kunne stilles spørgsmål. Alle er velkommen til dialog i gruppen.
SportsPark Blåvandshuk vil med den overvældende opstarte arbejdet med at skaffe fondsmidler og sponsorstøtte for ca. halvdelen af projekts samlede beløb på Kr. 387.000 ex. moms.

DEL