Drømmemål sikrede sejren

Et nyt drømmemål af Nicolaj Forst sikrede Varde sejren i sæsonens første hjemmekamp, da det blev til en fortjent sejr på 2-1 over nedrykkerne fra Ringkøbing. Pausestillingen var 1-0 til Varde.

I startformationen var der kun foretaget en enkelt ændring i forhold til sidste weekends kamp mod TPI. Viktor Skovby var tilbage i front, hvor han erstattede Jeppe Aarhus.

De første 45 minutter var en lige affære med forholdsvis få scoringsmuligheder i begge ender. Mikkel Blåholm forsøgte af flere omgange at rykke sig fri af forsvaret, men bortset fra et skud i sidenettet blev det aldrig rigtig farligt.

Målet til halvlegsføringen på 1-0 faldt dog efter et frispark begået mod Mikkel Blåholm et par meter udenfor feltet. Mikkel Rohde sparkede flot bolden i nettet med et fladt skud.

I den modsatte ende var det også småt med chancerne. Christian Pinholt havde en god mulighed efter et kvarters på en omstilling, men Lasse T. Kristiansen reddede forsøget. Efter en halv times spil var det Lennard Lauridsen som var tæt på med et skudforsøg, som blev rettet af til et hjørnespark.

De sidste 45 minutter var knap gået i gang inden gæsternes Dennis Juelsgaard havde bragt balance i regnskabet med et frisparksmål over i det lange hjørne.

Hjemmeholdet fik dog hurtigt rystet forskrækkelsen af sig og efter knap et kvarters spil sendte Nicolai Forst med et drømmehug fra godt 20 meters afstand bolden op i krogen til Varde-føring på 2-1.

Herefter forsøgte gæsterne at lægge et større pres på Varde-målet, dog uden det store held. Med et højt og aggressivt pres tvang Varde spillerne gæsterne til primært at benytte sig af lange bolde frem til de 2 angribere, som Vardes centerforsvar havde nemt ved at neutralisere.

I den anden ende kom Varde frem til flere muligheder på omstillinger og var generelt tættere på 3-1 end gæsterne på 2-2. Den største mulighed tilfaldt Jeppe Aarhus med 10 minutter igen af kampen, med keeperen vandt den direkte duel, da han snuppede Jeppes afslutning.

Der var stor tilfredshed i Varde lejren efter kampen. “Alle mand kæmpede forbilledligt og vores forsvar tog jo fuldstændig pynten af Ringkøbings angribere, hvor kun Dennis Juelsgaard viste farlighed på  sine starndarder”, lød det således fra cheftræner Søren Pallesen.

Desværre måtte både Nikolaj Andreasen og Mikkel Rohde lade sig udskifte på grund af skader. Sidstnævnte med en fiberskade, som formodes at holde ham ude de næste 2-3 kampe.

Varde holdets næste kamp er på lørdag, hvor holdet på udebane møder B1913. Netop de to hold ligger side om side i tabellen på en delt 2. plads, begge med 7 points.