Dit og mit – Varde Fritidscenter

Varde fritidscenter er også DIT fritidscenter – her kan du booke en bane, du kan svømme, du kan træne, du kan bowle – og du kan komme og sætte dig med en kop kaffe… Her er plads og rum for dig og dine… Her er, hvad Varde fritidscenter fortæller om stedet:

Varde Fritidscenter er et sportscenter, der summer af liv og aktivitet hver eneste dag. Hele året rundt. Vi er et hus med plads til alle. Til dig, der vil i bedre form. Dig, der vil hygge med vennerne. Og dig, der vil holde fest i aktive omgivelser.

Vi er vilde med sport og kultur, og vi elsker den energi, der kommer, når vi er sammen og har det sjovt. Uanset om det er til kamp på stadion, til et fagligt møde eller, når vi mødes for det sociale fællesskab.

Vores mål er hele tiden at udvikle centeret og tilbyde vores brugere det, de ønsker og har brug for. Hvad hjælper det at have store, flotte omgivelser, hvis det ikke matcher det, du har brug for? Derfor siger vi:
Der skal altid være noget at komme efter i Varde Fritidscenter.

Vi har det sjovt, og vi står sammen. Om sporten og oplevelserne. Når vi vinder og taber.

Varde Fritidscenter er en selvejende institution, der har til opgave at hjælpe sporten og idrætslivet i Varde Kommune. Derudover tilbyder vi kompetencer og faciliteter til koncerter, messer, kurser, konferencer og fester.​

Hvad er IFV?

IFV (Idræts- og Fritidssamvirke i Varde Kommune) blev stiftet i 1977. Vi er en selvejende institution, som siden vores stiftelse har varetaget administrationen af en del idrætsanlæg i Varde Kommune. Vores formål er at drive anlæg og faciliteter og derved skabe de fysiske rammer for brugernes interesser af både idrætslig, idébetonet og kulturel art.

Historisk udvikling

Ideen med IFV var, og er stadig i dag, at borgerne skal have ens betingelser uanset hvor de på IFV’s anlæg dyrker idræt.

  • 1978: Indvielse af Varde Fritidscenter (den gamle del) med tilhørende 9 baner, der senere er blevet udbygget med 2 baner.
  • 1987: Indvielse af Svømmehallen
  • 2001: Indvielse af Lerpøthallen,
  • 2007: Indvielse af Sydbank Stadion
  • 2011: Etablering af fitnessrum i samarbejde med Forening Fitness
  • 2011: IFV overtager driften af bowlinghallen og cafeteriet
  • 2011: Anlæggelse af 7.000 m2 minifodboldbane
IFV i dag

Organisation IFV består i dag af 22 fuldtidsansatte. Vores formål er at give dig som bruger en service og standard, der overstiger det, du forventer. Når du kommer til Varde Fritidscenter, skal du opleve et center, hvor alt er ”klar til kamp”.

Du kan læse meget mere HER – og booke dig ind, hvor du kunne have lyst til at tage en ekstra oplevelse…

DEL